• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    trochu lituji, ze nemam auto

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SEKELLE: nojo ale kolikrat...:)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ALEXIS: Moji kluci už o velké oslavy nestojí a trochu mi chybí to řádění hordy dětí, kdy se doslova otřásá dům, až zvonkohra na lustru cinká. Večer pak vlastní děti unavené, uřícené a naprosto šťastné.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že tyčový mixér zvládne to, co drtička pšenice za 2k.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GUMBA: zkusím!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: Každopádně mě těší, že to nenapadlo jen mě :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: V seeeeedm dvacet pět.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Místo prima zábavy na posvícení, koncertě či práci na svém bytě přijela k nám, zvládla ten docela nudný víkend, starala se o děti i o mne, uklidila mi kuchyň a ještě mi dělala společnost pozdě do noci. Nakonec se připravila o poslední kousek volna před noční šichtou a domů vyrazila na poslední chvíli.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tak ked to Bari nevyslo, dam aspon Neapol
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BERRUNA: Naštěstí je to daleko a nejsou na rohlíku :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Dnes jsme vymysleli malý life hack: když se dítěti nasadí detská potapěčská maska, tak si nechá umýt vlasy bez řvaní. Proč jsme na to přišli až u třetího, to fakt nevím.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Slovenske narodni vzory (z fotobanky, od polske autorky)

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Třináctiletý chlapec v Praze našel a poctivě odevzdal peněženku, ve které bylo více než 100 tisíc korun | Týdeník Policie
    https://tydenikpolicie.cz/trinactilety-chlapec-v-praze-nasel-a-poctive-odevzdal-penezenku-ve-ktere-bylo-vice-nez-100-tisic-korun/

Kontext mě těší o to víc.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    že jsem ten home office dostala :-)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšil mě objev tohoto YT kanálu :) https://www.youtube.com/@CuriousArchive
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ukrainians decided to name their drone "debris" after Russians constantly state that drone debris ignited warehouses and oil depots
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ...a pak si ji přidám na fesbůku!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Uz asi rok jsem se chtel seznamit s jednou skvelou slecnou a nebyla prilezitost, no vcera mne pise kamos, ze hraje bowling kousek ode me, at se za nim stavim na pivko. Tak jsem tam teda sel, a on hral bowling s ni ;o) Takze me seznamil a jeste jsem zjistil, ze ona bydli ve stejny ulici co ja, jen o dva vchody vedle ;o) Tak uz jsme FB pratele.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Potěšilo me jak dobře jsme včera zvládli oslavu narozenin s tuctem dětí.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Baví mě shrnutí schůzek z ChatGPT:

"Rozhovor se uzavírá přátelskou výměnou, kde jeden účastník vyzývá druhého k častějšímu kontaktu. Plánují si další telefonát a setkání v blízké době, aby pokračovali v rozpracovávání společného plánu. Diskuse končí přáním pěkného dne a rozloučením."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam