• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: ve Svajcu nemate na ceny zbozi a sluzeb pro koncovy zakazniky uvaleny DPH nebo spotrebni dane?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Ze ani za rok 2023 nebudu platit zadny dane
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Korporat pozval nas tym do Brasileira, akorat nikomu nedoslo, ze mame jednoho indickyho kolegu.

Ja. I don' t know whether you are vegerarian, but this restaurant is about meat with meat (and some more meat as a side dish). Big part of it is beef.
    Ind: Is Pilsner Urquell vegetarian?
    Ja. Yes.
    Ind: OK, then, no problem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prave ctu ze se Soukup se kterym ma hanychova dite popral s dopitou se kterym ma hanychova dite a rozesmalo me to jako dlouho nic.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    LODBROG: Tak je možný, že jsem to pochopil špatně, ale tak jak jsem to pochopil, tak jsem na to zareagoval :) Ale i za takovou samolepkou může být čistě jen osobitý smysl pro humor bez skrytýho prohlášení se za princeznu :)
    A já se asi pak můžu v klidu prohlásit za nesoudného nesmrtelného :D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SEKELLE: Ale chápeš ten posun v těch tématech, že jo..?
    Není to o kočkách a satisfyeru - ten vlastní každá žena nad 16 let, a kočky má rádo tolik žen, kolik jich rádo čokoláou, a nic proti tomu, protože to tak holt je.
    Spíš nevím proč se bavit s nějakou kvůli tomu, že si něco vylepuje na auto.

Vlastně proč se vůbec bavit se ženskou; každý soudný smrtelník se jich bojí - jsou zrádné, nebezpečné a nepříjemné i online, natož naživo.. :P

A taková co se sama hlasitě prohlašuje za princeznu, tam je to asi deset red flagů.

MICHELLEDANIELS: To nemůžu posoudit; na kočku se dá asi koukat a na satisfyer v mé pozici nejspíš taky jedině to :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    LODBROG: Osobně jsem poznal pár holek co měly satisfyer a kočky nebo aspoň měly rády kočky a nikdy to nebyly princezny, které nenávidí muže nebo hledají miliardáře :D. Jestli takovou holku někdy na benzínce potkáš, tak jí zkus bez předsudků pozvat na kafe a aspoň trochu ji zkus poznat. :) Mindráky ze samolepky jsou zbytečný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LODBROG: zas nebud úplně nudnej. S kočkou umí byt legrace a satisfyerem taky :)) Co s ženskou, to nevim...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MICHELLEDANIELS: Stupidita stejná, to souhlasím a ani tohle jsem nikdy nechápal
    (osobně jsem vždy prohlášení "jsem princezna" bral jako deklaraci že je nevyzrálá a rozmazlená a nejsem-li syn miliardáře, mám se jí na míle vyhnout),
    ale byl jsem poučen, že je to jakýsi citát.

.. proč zvát na benzínce na kafe někoho kdo radši kočky..a satisfier?

Asi se nic nezměnilo a jsem stále mimořádně nechápavý tvor.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LODBROG: nevim, proste asi znameni, že ji můžeš na benzínce pozvat na kafe mezi tankovaním. Proc si někdo dava na tričko napisy typu "Jsem princezna, vole!"? Stejná stupidita, ale tohle je aspon ještě trochu originální.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MICHELLEDANIELS: A proč že něco takového světu vůbec říkat? Svět to nějak potřebuje vědět? Nebo ona potřebuje aby to věděl svět?

Edit: Vlastně už možná chápu - vtipná parodie na vylepování samolepek "bacha vezu dítě, buďte ohleduplnější", aby okolní řidičky radši nabořily někoho jiného.
    Ok.
    Asi mám dnes nějakou sušší naladu.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pobavilo mne, jak nesystematický umím být.
    Jsou týdny, kdy nemám uvařeno jediné jídlo a jsem v práci odkázán na kantýnu nebo dovážku a pak jsou týdny jako tento, kdy mám tak pět porcí buřtguláše a čtyři porce masa na houbách. Přitom zítra mám pracovní Pardubice a tam bude zase nakoupeno jídla, že to nezvládneme sníst a ve čtvrtek mne klient pozval na oběd.
    Tak holt mrazák.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: :D tomu bych nerozuměl.
    MICHELLEDANIELS: dik. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KURE: satisfyer
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: womanizér
    KURE
    KURE --- ---
    MICHELLEDANIELS: co to je ta věc mezi holčičkou a kočkou?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LODBROG: aneb, jak světu říct, že jsem cat lady. Ve skutečnosti by stacily ty kočky a automaticky lze predpokladat, že jediny přítel bude erotická pomůcka.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HAR4NT: Asi tak půl minuty na várku na jeden den.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mi to spíš připomíná výkřiky hodně traumatizovaných žen, nenávidějících muže jako druh.
    Řvát do světa "hele jak vás chlapi nepotřebuju!"
    Spíš bych takovou politoval. Já taky občas použiju čínské hůlky místo příboru, ale že bych si o tom vylepoval plakát..
    Ještě tam paní mohla přidat svou fotku, ať chlapi vidí "o co jako přicházejí", že ji nechtějí. Pardon, že nechce ona je, jsem chtěl samozřejmě říct..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam