• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KURE: ona neměla s sebou stopětačtyřicet párových tang?
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LODBROG: ne to je jasnej vzkaz: když mě nabouráš a budeš sympaták a nebude ti vadit tuna kočičích chlupu, tak si vrzneš!
    KURE
    KURE --- ---
    JESTEDMAN: ne párové trenky jsou pro něj a jeho mumii (starou)
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: já vidím odžmolkovač

DEADSLUT: marně přemýšlím, proč měli v Egyptě párové trenky, neměl von dvě prdele?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NAVARA: hmm...oukej, děkuji za rozřešení záhady, byť absence alarmu mě troškuu zklamala:)) A jak a co z toho pak vyvodim?? Přemejšlim, kolik to tak může zabrat času, když jich tam dle očíslování zjevně jsou stovky (těch detektorů, hmyzy jsem ještě nepočítala)... a mám nutkavou touhu se jim přihlásit jako dobrovolník, jenom abych si do CV mohla napsat "juniorní auditor detektoru hmyzu" nebo "statistický kalkulátor mršin", nebo tak něco:D
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Záleží, kde pracuješ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    MAR_TINA:
    MICHELLEDANIELS:

chapu dobre, ze to asi nemam vyhledavat v praci co? :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MMORT7: To je pravda, sám jsi toho důkazem. Děkuji.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEADSLUT: Spočítáš mrtvolky hmyzu nalepené na pásce :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Děkuju za tu třetí věc, to už skoro můžu jít klidně spát :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Že by potěšilo, to uplně ne, ale... už se tu trochu hystericky směju, že tohle je tyvole vlastně muj relativně běžnej den:D

Půl osmé ráno ve své první profesi - poslouchám u snídaně o natrženém prdelním svalu.

Přecházím do druhé profese na soud, kterej mi sám o sobě přijde jak z Twin Peaks - obložený dřevotřískou, bizároprostor i existence, do toho pravidelně rozmístěné detektory hmyzu (co jako dělaj?! Rozezní se alarm? Příště tam musim donést mouchu a zjistit to). Vyřídím pochůzku, vylezu ze spisovny, a na chodbě uklízečka znuděně roztírá kaluž krve po podlaze. Vytřeštim voči a okvětákovaná bába šatnářka jen apaticky pokýve hlavou a utrousí "nojo, padoucnice..."

A aktuálně ve své třetí profesi dohledávám, abych neblamovala děti, jestli Tutanchamona vážně pohřbili se stopětačtyřiceti párama trenclí. (pokud vás to zajímá, tak odpověď je ano)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: jj, pokazdy me to stoji asi tejden prace, nez mi to tak prima vyjde ze si to nemuzu dovolit :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SEKELLE: To jsem ještě nezkoušel. Mám to asi hodinu :D
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    HONZA09: To je ta hra u který, když zrušíš kopec pod ovečkou tak nespadne, ale snese se na paraplíčku? :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: takovejch dani! Skoda, ze nemas tolik majetku a prijmy, aby sis mohl dovolit i tu posledni, jako opravdicky Svycari:/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MALLOCH001: Jj, spoko. Je to super relax za těch pár euro. Víceméně všechno co si tam naklikáš, vypadá dobře. :)
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    HONZA09: a spoko? Slyšel jsem o ní celkem dobrý recenze
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Nová hra Tiny Glade, kde si v sandboxu stavíš vlastní baráčky.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SAMOUT: Jasně, chmelové smoothie ;)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Před asi hodinou mne obestoupila skupinka tří Romů, jeden, zřejmě ten nejbystřejší z nich, knírek jak Čankajšek, se mne naprosto s vážnou a odvážnou tváří zeptal "pane, můžu se vás na něco zeptat? - vy jste Žid?" no huronsky jsem se mu vysmál jako dlouho a hned poté slušně odpověděl, ten druhý se mne ptal co znamená minerálka. Pobavilo a doufám, že jsem mladým pánům rozšířil vzdělání :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam