• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Avantgardní cizí pletení ❤️ prostě jsem ho musela mít.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnešní cesta do Prahy byla skvělá!
    Rozloučení s letem bylo nejvíc. Díky, Lukáši.
    :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    akvárium v Pule. Potěšil mne už sám fakt, že takhle zajímavě využili rakousko-uherskou pevnosti: akvárka různých objemů a tvarů rozmístěná uvnitř pískovookrových kamenných chodeb a výklenků pevnosti působí fakt skvěle. Expozice má vysokou esteticko-potěšlivou i edukační kvalitu. A maj tu i moje oblíbené medůzy, krása veliká. Stojí to za návštěvu.
    Aquarium Pula
    https://aquarium.hr/en
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    dcera v ramci divadelniho krouzku bude hrat macechu z popelky.
    poustime tri orisky pro inspiraci. prvnich deset vterin, hraje ikonicka hudba.
    ja: "ty vole ja citim kominicka..."
    zena: "ja kapra!"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SEVA šikovně uchopila uzavření pražské lanovky.

https://www.facebook.com/SEVAspojuje/posts/926787782802350 (je vidět i bez FB účtu)

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Děkuji za milé překvapení až z dalekého Brna :*

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Našla jsem v nočním bude zásuvku!

Našla jsem ji teda díky tomu, že je právě tolik, kolik je, a lustruje nás německá policie, což je jenom nekonečně nepříjemný a naprosto zbytečný, ale v posledních 24 hodinách jsem hodně vytříbila svou schopnost najít pozitiva i na naprosto debilních věcech :)))

Ta kaple, u které jsme seděli, byla fajn, týpci z dálniční služby byli příjemní, všechno hrozně šlapalo, v taxíku to hezky vonělo, pizza byla dobrá, v buse je teplo...

Myslím, že jsem podivně v pohodě, protože vlastně nenacházím novou perspektivu. Pořád si vážím života. Vždycky si vážím života. Takže včerejším odpolednem se nic nezměnilo.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    potápěčem se kvůli tomu nestanu

ledaže by... : D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    postávám před krámem, k parkovišti jde paní se závěsným kotlíkem.

netváří se nijak, neexistuju, ale jak projde kolem říkám : "bude guláš?"

úplně roztála a že je to fakt na guláš pro potápěče, prej nějakej sraz, lom, nebo Pavlovice

a neni teda ten kotlík malej? a
    tak, prijemnej small talk

a mám chuť na guláš; )
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Vybalila jsem si pohorky a krásně zavoněly smilem, který všude mezi skalami rostl. :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    já se dnes najedla.. dvakrát!
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Pobavilo, že se viditelně našemu dítěti v hlavě u ovládacího pultu nově objevila Nechuť. Zkusila kapustičku, vyplivla ji a oznámila mi "ble".

To máme Radost, Hněv, Smutek, nově teď Nechuť. Tak ještě Strach a základní parta bude komplet.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pobavila me ted cerna skoda octavia, ktera mela vzadu audi znak, ale misto kolecek to byly srdicka xD
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Pro mne neobvykle stojím v trafice a paní kupuje 2 kartony cigaret (+zdarma Tuzemák) pak několikrát sportku a 2 losy...
    Hlas má jak Pepa Laufer. Tomu říkám víkendový nákup.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    MULTICAT: Jako haluz… pár dní potom jsem našel v lese hlavu roháče, ale to muselo bejt neskutečný monstrum… hlava + cvakadla cca 5,5 cm, najdu foto
    KURE
    KURE --- ---
    MULTICAT: put your hands in the air, hyper hyper.
    Scooter - Hyper Hyper (Official Video HQ)
    https://youtu.be/7Twnmhe948A?si=jz6vAg72KxzO_4lZ
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pobavilo, že Wim Hofovi natrhnul prdel vodotrysk, když si tim chtěl udělat klystýr :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    JANEQ: tahle není z ČR, ale u nás jsou a posledních pár let se čím dál častěji objevují na místech, kde dříve nebývaly.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    MULTICAT: Upřímně přiznávám, netušil jsem, že to u nás žije 😶‍🌫️ do minulého víkendu, kdy jsme našli mrtvou v lese na cestě…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam