• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    PIKKMA: pche, tam mám jedničku téměř 30 let a myslím, že tam zůstane hooodně dlouho ;)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Uz asi pred trema tydnama jsme meli jit delat dotacky na stavbu uz tak dost kontroverzni Horacke areny tady u nas. Nicmene ten pan, ktery to mel na starosti se nejak prestal ozyvat a nebylo mozne domluvit konecny termit. Dneska z nej vypadlo, ze si behem stavby omylem zastaveli ten nejvetsi jerab a muselo se to pred natacenim uvest do poradku.. Kdybych to na vlastni oci nevidela, neuverim tomu..
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Dost mě potěšil vytoužený dopis ze stavebního úřadu! Po 4 měsících od odevzdání řízení zahájeno! A taky mě potěšilo, že ta děsivá vibrace u auta (odchází nám motor!!) byla úplná prkotina a oprava stála méně než jeden průměrný potravinový nákup.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Kamarád mi nabídne, že se mrkne na zesilovač, kterej asi blbne, poněvadž hučí. Nakonec se zjistí, že to není zesilovač, ale gramofon. Takže zajistí, aby můj gramofon byl v cajku.
    Dokonce mi jej nakonec přiveze až domů, s úplně novou jehlou a cívkou, a jako bonus mi věnuje svůj starej CD přehrávač.

Jo, a malou plyšovou kapybaru...

Jako realita hodných a laskavých lidí je nejvíc. Ono se to děje. Musím si začít zvykat.

Děje se mi to furt! Jedu si takhle na víkend do Antverp, na pět dní do Chorvatska na zmije, dostanu lístky na CocoRosie, potom na Berlin Manson....

Děkuju!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Zlatá paní úřednice, která pomohla mé paní začít rozmotávat věc, která byla zamotaná.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jsem právě ve Varšavě, ale podle předpovědi Weather Pro tu dlouho nepobudu.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera mě málem přejelo policejní auto vjíždějící na chodník za zákazem vjezdu, řidič telefon v ruce, samozřejmě žádnej blinkr, prostě to tam hodil.
    přemýšlím, jestli jsou nějaké další přestupky, které mohl přitom pan policista spáchat?

(ne, majáky neměli, houkat nehoukali, jen se rozhodli parkovat na chodníku)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ERRTU: na vesnici to pořád takhle jede.. mnoo asi to bude nedostatkem kaváren..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    „Sheep ahoy!“
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Pobavila mě tahle reakce vedle v auditku:

Podcenujes je, pokud vim tak slovaci vymysleli prezervativ z ovciho strivka. Teda je fakt ze to po jich jeste anglani zdokonalili, kdyz to strivko nejdrive z te ovce vyndali ..
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PALEONTOLOG: me se na nich hrozne libi to nami zapomenute umeni byt spolu. proste se seberou, nakoupej si nejake laskominy, par pivek a sejdou se parku na lavicce a povidaji si, dlabou a travi cas spolu. to jak jsou zvykli se setkavat a nepotrebuji na to vysedavat v hospode nebo se vystavovat ve vyloze kavarny. takovou tu spokojenost v danem okamziku, mame co jist, mame co pit, bavime se s prateli, co vic bysme mohli od zivota chtit, pohodenka, to jim zavidim :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SITH: kdyz vidim v parku nebo u vody deku s misama a grilem, hned vim, ze to nejsou cesi a pokukuju, co maj dobryho
    SITH
    SITH --- ---
    Těší mě, jak se Ukrajinci zvládli integrovat do naší společnosti a dávno to už nejsou jen levná nekvalifikovaná pracovní síla na stavbách, co po víkendech dělá bordel na ubytovnách, ale mají své podnájmy, pracují v kancelářích nebo ve službách, a o vikendy vyráží do prirody na výlety. A pak že tu integraci neumíme. Kdo se integrovat chce, ten se integruje.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že konečně zatkli toho zasrana Stančíka.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MORIARTY: Dopravní situace v okolí Prahy už je zcela šílená...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zdejší osazenstvo v jednom auditku..
    Jako tech 71 palců zrovna tam? Kuju kluci!!!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RANDOM_NIGHT: tos ujela 3000 let!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem podruhé sama dojela z Únětic na Levý Hradec a nikoho jsem nepřejela!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Včerejší představení EXIT od Fekete Seretlek

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam