• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Nová hasičská zbrojnice v Německu lehla popelem, neměla protipožární alarm - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-hesensko-pozarni-zbrojnice-stanice-pozar-skoda.A241017_155533_zahranicni_jadv
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SALVATOR: Stejne reagovalo nejaky mistni id. Po konfrontaci s faktem o otevreny sexualite antickyho recka reagovalo tim, ze v antickym recku nemeli mobily a televize narozdil od Kaosu.

Protoze v moderni dobe asi homosexualove neexistujou, nebo by televize v antickym recku negovaly homosexualitu nebo nevim ¯\_(ツ)_/¯
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Moc mě potěšil seriál Kaos na Netflixu. A pobavily mě některý komentáře na ČSFD, kam sem se opovážil nahlédnout, nesoucí se v duchu "do druhýho dílu dobrý, ale to by nebyl Netflix, aby tam nenarval dva prcající chlapy, fuj vypínám, končím". U seriálu, kterej je postavenej na bájích a pověstech starýho Řecka. Kde homosex byl tak normální, že ženský se po svatbě nějakou dobu oblíkaly jako muži, aby si manžel zvyknul...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Dneska je ten den, kdy mi přijdou odečtu služeb. Ráno lehkej infarkt, faktura na osmičku za elektriku, když na to koukám, tak je to i se zálohou na další měsíc, ve finále nit great not terrible. Teď přišla za plyn, tak se klepu, jak to bude, a přeplatek ve výši 27.000 oujé!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dva mazlíci vedle sebe :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDA: teď mi to hrálo na desce...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    FIDA: nene, to je boží! ♡♡♡
    Ach jo, škoda, že nemůžu jít.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Velmi zajímavě. Každopádně bych chtěla doufat, že by neměla podobnou povahu jako komiksový Rorschach.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V souvislosti se zprávou o narození mláděte žirafy Rothschildovy [NELLAS @ Zjištění] tady teď sedím a blbě se uchichtávám, protože si představuju, jak by vypadala žirafa Rorschachova.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Když napíšete fanfikci, ve které se do sebe Theseus a minotaur zamilují...
    a někdo jiný potom vezme váš text a nahradí v něm labyrint za útulnou vinárnu na francouzském venkově,
    někdo další pak nahradí minotaura kyklopem...
    a nakonec někdo nahradí Thesea Herkulem...

je to pořát stejný shipping?
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ATUARFIK:
    MARKYSHA: Nojo, holt nad tím moc přemýšlí, no.. :-)
    FIDA
    FIDA --- ---
    Pobavil včerejší dárek na dnešní večer;)

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: ti jsou nejhorší :-))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Přišel email. "Potvrzujeme tímto, že jste se stali členy skupiny 'Jméno skupiny'. Pokud budete chtít kontaktovat ostatní členy, napište email na adresu 'jmenoskupiny@mail.com'."

A co myslíte? Už dva dny plný inbox zpráv "děkuji za přijetí, ano, chci kontaktovat ostatní členy". Přičemž správce už mezitím poslal "špatně jsem se vyjádřil, nemusíte odpovídat, jen abyste do budoucna věděli, jaký použít email".

A to jsou, prosím, jak praví Cimrman, graduovaní lidé.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    29.11. bude tohle auditko slavit rok, o den později než můj druhorozený syn :D
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Právě jsem koupil letenky do předvánočního Říma a obnovil tím tradici předvánočních výletů po evropských městech, navíc jsem si Řím nechával jako jednu z nenavstivenych Evropských metropoli, tak se těším :) a pobavilo mě, že od nápadu k letenkam to trvalo asi hodinu ale to je u me vlastně normální..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SUBVERSION: chystám se s dcerou!
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    ...nejlepší animak ever! 🥹
    Rozzum v divočině (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1474749-rozzum-v-divocine/prehled/
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mám radost, že se mi povedlo zachránit oranžovou echinaceu. Byla tak nádherná a na jaře ji sežrali plzáci.
    Na jaře ji přesadím a snad bude zase krásná, jako předtím.

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jo a potěšilo mě, že si díky sledování MacGyvera v dětství vždy dovedu poradit. Včera v noci jsem zjistil, že se strhnul závit od dvířek na výhoz mláta na scezovačce. Po chvíli plné nejhrubších vulgarit a zoufalého brainstormingu jsem si vzpomněl, že mám v šatně zbytek paracordu, který používám jako tkaničky do pracovních bot. A pak že mládí u televize dětem škodí! Várka zachráněna a vy budete mít co chlastat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam