• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIMETA: Tak to sis vybrala supr praci :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dneska nejdu běhat, našel jsem totiž hakisák :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Vezu si jí domů a mám strašný hlad, asi jak to všechno ze mě spadlo..
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Pobavilo mne, že mé docela časté padání na rovině, zakopávání o neexistující věci a velmi špatné balancování v jedoucím vlaku má konečně svůj doktory pojmenovaný důvod. A že já nejsem až takové holé neštěstí :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    GTA 2 - Main Menu Theme [REMASTERED & EXTENDED]
    https://youtu.be/WxcDjOQfoMo?si=qrsDtAANq-ZU-nFj&t=40

ty vzpomínky:))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Při vyklízení auta jsem našla schovaný emergency dvoukilo v hotovosti, protože v autě má bejt vždycky zašitá nějaká hotovost.

Takže mám dvě kila navíc, který nejspíš proměním v čokoládu nebo zmrzlinu nebo něco podobnýho na tryznu za tohle bojový vozítko.
    KURE
    KURE --- ---
    ERRTU: všichni. Proč myslíš že spolu tak drzi ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: kolik spartanskych ultras asi tusi ze v te anticke sparte se mezi vojaky se tenkrat podobne vztahy regulerne podporovali protoze se vychazelo z celkem srpavne myslenky ze milencuv zivot budes branit prece jen s vetsi vehemenci nez zivot bezneho spolubojovnika? :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Ten tvar ❤️

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Starší záležitost, ale potěšilo i pobavilo...

Iranian chess player Dorsa Derakhshani was given an ultimatum by the Islamic Republic of Iran: either wear the hijab or you won’t be allowed to compete.

She refused to wear the hijab, joined the USA team and became a world champion 2016

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Kometa včera nad Hradem!

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SAMOUT: no nez Bolt bych jel teda spis mhd..posledni dobou potkavam na silnici v autech bolt zasadne lidi, kteri by nemeli vubec ridit..to je exot vedle exota co neumi ridit..
    Btw naposled co sem jel tagem sem si volal Acka, zadna navigace vse znal a ridit fakt umel a nic dramatickyho u placeni se taky nedelo ;)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Nick Cave. On je proste dokonalej showman, nikdo nedokaze tak pracovat s publikem jako on. Navic hraje s The Bad Seeds uzasnu hudbu, a tentokrat se povedl i zvuk. Krasny vecer.

Bolt - pro jezdit za 40 kc prervanou a pomalou mhd, kdyz muzu mit za 90 kc soukromej Mercedes?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Společný e-mail, který kolegyně zapomněla vymazat a který ukazuje, jak trapný a ubohý jsou, vlastně mě to pobavilo a hlavně se mi ulevilo, že mě to nemusí mrzet, že mě neberou. To bych musela být jako ony a to já nechci.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    *ti
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: KAKIHARA:

já to říkám pořád, ty latentní jsou nejmilitarističtėjší
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Nová hasičská zbrojnice v Německu lehla popelem, neměla protipožární alarm - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-hesensko-pozarni-zbrojnice-stanice-pozar-skoda.A241017_155533_zahranicni_jadv
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SALVATOR: Stejne reagovalo nejaky mistni id. Po konfrontaci s faktem o otevreny sexualite antickyho recka reagovalo tim, ze v antickym recku nemeli mobily a televize narozdil od Kaosu.

Protoze v moderni dobe asi homosexualove neexistujou, nebo by televize v antickym recku negovaly homosexualitu nebo nevim ¯\_(ツ)_/¯
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Moc mě potěšil seriál Kaos na Netflixu. A pobavily mě některý komentáře na ČSFD, kam sem se opovážil nahlédnout, nesoucí se v duchu "do druhýho dílu dobrý, ale to by nebyl Netflix, aby tam nenarval dva prcající chlapy, fuj vypínám, končím". U seriálu, kterej je postavenej na bájích a pověstech starýho Řecka. Kde homosex byl tak normální, že ženský se po svatbě nějakou dobu oblíkaly jako muži, aby si manžel zvyknul...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Dneska je ten den, kdy mi přijdou odečtu služeb. Ráno lehkej infarkt, faktura na osmičku za elektriku, když na to koukám, tak je to i se zálohou na další měsíc, ve finále nit great not terrible. Teď přišla za plyn, tak se klepu, jak to bude, a přeplatek ve výši 27.000 oujé!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam