• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    BACCARA: Na ten jsem ho uz neukecala, takze trapne Ford.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    _ANT_: A máte Mercedes?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Jeste 5x se vyspim a budem v Albanii. A hlavne taky, ze se mi povedlo ukecat muze, ze pojedem castecne na blind, kam nas nohy povedou.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Potěšilo mě, že se orchestru naší ZUŠ povedla kulturní vložka na slavnostním otvírání nové sokolovny. Při státní hymně všichni stáli ukázkově v pozoru, při sokolské všichni salutovali, a nakonec musel orchestr několikrát přidávat. Jak syn pyskoval, když jsem ho včera dokolečka nechávala pilovat ty divný změny akordů v "a to je ta krásná země", tak dneska uznal, že to stálo za to.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ERRTU: K antické Spartě doporučuju

This. Isn’t. Sparta. – A Collection of Unmitigated Pedantry
    https://acoup.blog/category/collections/this-isnt-sparta/
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SUBVERSION: Pro jak staré děti to (zhruba) je?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Modelky :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    SABRIEL13: tohle se mi taky stává, a vždycky při tom musim myslet na veverky, co si zahrabávaj oříšky a pod., a taky nenajdou vždycky všechny.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: Na moře tě to netáhne? :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ENDER: Ve vlaku si tak max jednou za rok někomu sednu do klína. Napsala jsem to špatně, naopak mám ve vlaku balanc dobrý a asi bych potřebovala, aby se ulice venku vlnila a houpala stejně jako trať do Milovic :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIMETA: Tak to sis vybrala supr praci :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dneska nejdu běhat, našel jsem totiž hakisák :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Vezu si jí domů a mám strašný hlad, asi jak to všechno ze mě spadlo..
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Pobavilo mne, že mé docela časté padání na rovině, zakopávání o neexistující věci a velmi špatné balancování v jedoucím vlaku má konečně svůj doktory pojmenovaný důvod. A že já nejsem až takové holé neštěstí :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    GTA 2 - Main Menu Theme [REMASTERED & EXTENDED]
    https://youtu.be/WxcDjOQfoMo?si=qrsDtAANq-ZU-nFj&t=40

ty vzpomínky:))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Při vyklízení auta jsem našla schovaný emergency dvoukilo v hotovosti, protože v autě má bejt vždycky zašitá nějaká hotovost.

Takže mám dvě kila navíc, který nejspíš proměním v čokoládu nebo zmrzlinu nebo něco podobnýho na tryznu za tohle bojový vozítko.
    KURE
    KURE --- ---
    ERRTU: všichni. Proč myslíš že spolu tak drzi ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: kolik spartanskych ultras asi tusi ze v te anticke sparte se mezi vojaky se tenkrat podobne vztahy regulerne podporovali protoze se vychazelo z celkem srpavne myslenky ze milencuv zivot budes branit prece jen s vetsi vehemenci nez zivot bezneho spolubojovnika? :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Ten tvar ❤️

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Starší záležitost, ale potěšilo i pobavilo...

Iranian chess player Dorsa Derakhshani was given an ultimatum by the Islamic Republic of Iran: either wear the hijab or you won’t be allowed to compete.

She refused to wear the hijab, joined the USA team and became a world champion 2016

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam