• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Vždycky mě potěší, když ve zdraví absolvuju trénink. Euforický bod v týdnu zaručen.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    po tříhodinovém skvělém povídání vycházím z kamarádova domu k autu a říkám, že snad cestou domů zas neodbočím blbě na tom jednom složitějším kruháči (mám vybitý mobil, takže bez navigace). Usměje se a zboří mne pohotovou větou "Vzpomeň si na slizovky, který zvládaj bludiště!". Ano, dnes jsem se od něj mj. dozvěděla o fenoménu slizovek / hlenek a úplně mne to očarovalo. Nádhernej tajem! (jo a ten kruháč jsem trefila, ha!).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: já to pochopila tak, že se dítě narodilo babysitterovi, čímž dočasně přestalo babysittování, ale teď už babysitter zase babysittuje :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale pry to Netflix zariznul po prvni rade :/
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    DROOPI: taky jsem si rikala, jestli to po druhym dilu nevzdat a pak to zacalo bejt zabavny
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    RANDOM_NIGHT: vydrzel jsem dil a pul, mam vytrvat?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zatím největší Ukrajinská darda rusákům od začátku války.

Ukrajinské drony poškodily dva ruské lihovary - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-ukrajinske-drony-poskodily-dva-ruske-lihovary-40493984
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Prave jsem odevzdala nedokoncitelnej projekt, co na nem zahrabavam uz rok a pul. Regulerne se to nedalo stihnout, v zadnym case a za ty prachy uz vubec, ale byla velka radost a krasa tam chodit. Ted jeste aby pojeb nebyl moc velkej, protoze spousta detailu je tam dost nahovno.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Pravé švédské masové koule s pravými švédskými brusinkami v pravé švédské hospodě, kde prohibici nevidět ani z rychlíku.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že mi zavolala sama od sebe dcerka a povídala si se mnou hodinu, jako kdyby věděla, jak moc smutno mi je. 💗A to ona moc nedělá, spíš jsem měla v poslední době pocit, že se mnou mluví jenom, když něco chce.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OT_: Jaguár?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Sousedka mi dala malou švestku, nějaký původní druh, vypěstovaný z pecky. ♡

Chci to tady celý předělat! Chci na tom proužku a čtverci půdy udělat něco divokého. Spousta kytek, keře, aspoň ještě dva stromky.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    ATUARFIK: No není to úplně top češtine, pravda :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAMBA: "Měli jsme první večer s mužem od narození dítěte babysittera." Říkám si, to je chytrý, oni si pořídili ještě další dítě, aby jim hlídalo to první dítě... a pak mi tam nějak nevycházely ty věky, a pak mi to došlo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERRTU: nejses starej, to on je neinformovanej ))
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Měli jsme první večer s mužem od narození dítěte babysittera. Šli jsme jen za roh do české hospody, abychom mohli být brzo doma kdyby něco. Sednu si, přistane mi na stole krásné pivo a já začínám panikařit, že mi určitě nefunguje telefon... a co když se něco děje a ona se mi nemůže dovolat. Muž mi navrhne, že mi pošle sms, že to určitě funguje. Telefon se rozsvítí a sms příšla, mám radost, tak se kouknu a stojí tam: "hlavne ze mas pivo". Aby byla citace správná, tak mu chybělo "vole", ale pobavil mě i tak.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ja (42): "ty vole to by snad bezelo i na 486."
    kolega (22): "a to je jako co? nakej typ notebooku?"
    ja (nahle 250):
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam