• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KAOS!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    _ANT_: A máte Mercedes?
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Jeste 5x se vyspim a budem v Albanii. A hlavne taky, ze se mi povedlo ukecat muze, ze pojedem castecne na blind, kam nas nohy povedou.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Potěšilo mě, že se orchestru naší ZUŠ povedla kulturní vložka na slavnostním otvírání nové sokolovny. Při státní hymně všichni stáli ukázkově v pozoru, při sokolské všichni salutovali, a nakonec musel orchestr několikrát přidávat. Jak syn pyskoval, když jsem ho včera dokolečka nechávala pilovat ty divný změny akordů v "a to je ta krásná země", tak dneska uznal, že to stálo za to.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ERRTU: K antické Spartě doporučuju

This. Isn’t. Sparta. – A Collection of Unmitigated Pedantry
    https://acoup.blog/category/collections/this-isnt-sparta/
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    SUBVERSION: Pro jak staré děti to (zhruba) je?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Modelky :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    SABRIEL13: tohle se mi taky stává, a vždycky při tom musim myslet na veverky, co si zahrabávaj oříšky a pod., a taky nenajdou vždycky všechny.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: Na moře tě to netáhne? :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ENDER: Ve vlaku si tak max jednou za rok někomu sednu do klína. Napsala jsem to špatně, naopak mám ve vlaku balanc dobrý a asi bych potřebovala, aby se ulice venku vlnila a houpala stejně jako trať do Milovic :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIMETA: Tak to sis vybrala supr praci :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Dneska nejdu běhat, našel jsem totiž hakisák :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Vezu si jí domů a mám strašný hlad, asi jak to všechno ze mě spadlo..
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Pobavilo mne, že mé docela časté padání na rovině, zakopávání o neexistující věci a velmi špatné balancování v jedoucím vlaku má konečně svůj doktory pojmenovaný důvod. A že já nejsem až takové holé neštěstí :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    GTA 2 - Main Menu Theme [REMASTERED & EXTENDED]
    https://youtu.be/WxcDjOQfoMo?si=qrsDtAANq-ZU-nFj&t=40

ty vzpomínky:))
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Při vyklízení auta jsem našla schovaný emergency dvoukilo v hotovosti, protože v autě má bejt vždycky zašitá nějaká hotovost.

Takže mám dvě kila navíc, který nejspíš proměním v čokoládu nebo zmrzlinu nebo něco podobnýho na tryznu za tohle bojový vozítko.
    KURE
    KURE --- ---
    ERRTU: všichni. Proč myslíš že spolu tak drzi ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: kolik spartanskych ultras asi tusi ze v te anticke sparte se mezi vojaky se tenkrat podobne vztahy regulerne podporovali protoze se vychazelo z celkem srpavne myslenky ze milencuv zivot budes branit prece jen s vetsi vehemenci nez zivot bezneho spolubojovnika? :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Ten tvar ❤️

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam