• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MISISSKA
    MISISSKA --- ---
    V Holandsku se místo šunky na chleba sype zdobení na dort :D
    Normálně si vezmeš toastový chleba, namažeš ho máslem a pak na to jebneš tohle.
    A když je party, tak se tam dají Oreo sušenky :D

FIDA
    FIDA --- ---
    Že je v naprostým pořádku, hurá!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pobavila mama. Prisla o auto a kym caka na nove, pozicala jej jedno sestra. Dnes v nom sedime, mama zacne cuvat z parkoviska a hovori, ze nevidi dozadu. Tak som ju upozornila, ze tam ma velku obrazovku s kamerou. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Hledáme dočasnou péči pro INDY"
    Já: pro jaký Indy?
    "...kočku jménem Indy"
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    To se neomrzi

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Navíc je to základní surovina pro výrobu alkoholu...

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Proč jsme bohatí a jiní chudí? Klíčovou roli podle nobelistů hrají instituce | Orientace | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/orientace/proc-jsme-bohati-a-jini-chudi-klicovou-roli-podle-nobelistu-hraji-instituce.A241023_101512_ln_orientacer_rkj
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Sedím na urgentním příjmu v Motole, máma je v ordinaci. Čekám. Kdopak mne to s úsměvem překvapí?
    Ona se sebrala a přijela mne podpořit v těžké chvíli.
    Mimochodem z mne neznámého důvodu mne už dva lidé oslovili s žádostí o pohledání věcí nebo pohlídání pořadí.
    Asi můj unavený ksicht působí důvěryhodně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: hned si jdu koupit guillotinu na vejce
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCHANSKA_CH: zena mi tvrdi, ze v tom jde udelat i cibule, nicmene ja ji furt krajim nozem. rad placu nad svetem.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Že nápad použít na krájení žampionů tu strunovou blbost na vejce se ukázal být geniální.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Dcera dnes! Tohle tu nebylo... A je to boží!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    1MALALISTICKA: Já taky (a nejen kvůli téhle větě) :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Dnes bezesporu nejvíc pobavila věta: Slovesa jsou krásná věc, na žebříčku potěšení remizují s čokoládou a sexem.
    Chtěla bych poznat autorku;)
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    že mi nabídli tu práci. jen tak mezi řečí. pracovat vedle takových kapacit a skvělých lidí je totální sen.
    SITH
    SITH --- ---
    Mám novou oblíbenou youtuberku :)))

https://youtube.com/@_the_lady_j?si=hpu1IkeOsFiJt4u-
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    všera jsem šel ve strašnicích kolem takovýho malýho kluziště pro nadějný hokejisty a jak jsem ten objekt míjel, telefonující otec přede mě zkušeným pohybem plivnul. chvíli mi teda trvalo pochopit, že to měl být asi pozdrav na přivítanou, kterým se místní rozpoznávaj, ale já na kluziště nešel :) tak snad budu příště ve střehu, hokejisti naši! :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAEQ: moc malo :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    SHARKIE: Od doby, co jsem do Chrome objevil rozšíření OneTab, se mi množství otevřených tabů najednou snížilo asi jen na 40 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam