• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Ani titulek se neukázal, hm. Tak:

"The average length of a crow's grudge is 17 years. How, when they only live for 12, you ask? Because they *transfer the grudge to another crow, creating intergenerational grudges."

Takže opakuji, neserte vrány, budou o vás vyprávět vnoučatům a pravnoučatům a potáhne se s váma.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KURE: ještěže si v rámci questu nemusel zabít nějakýho skladníka :-D
    KURE
    KURE --- ---
    "Stopovacka" po hornbachu. Skoro jako quest z nějakého RPG. Od npc k npc. "Tady máte, ale pro lepidlo musíte do oddělení barev, tamhle tudy, kolem elektra a tam vám poradí ". :D
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    NOFNAK: zejména v centru Prahy je už IAD víc socka než MHD.)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    RANDOM_NIGHT: Plus za ten 80 let starý citát z RŠ <3
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK: A nejvíc mne těší, že se mi o děti stará ta má milovaná, která místo spánku po noční přijela včera za námi.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Z důvodu školení v centru Prahy jsem i já uznal, že bude rozumnější jet sockou. Nejprve jsem si postěžoval v jiném klubu, ale musím uznat, že to nebyl špatný zážitek. Jízdenka se nechá koupit předem online, v metru je 5G, mohu si číst Nyx a vlastně jediné negativum je zápach lidí a vydýchaný vzduch.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Křičte si na mě, bijte si mě, mučte si mě chlebovou polívkou! A stejně jsem nejšťastnější dívkou na světě - vždyť jsem viděla tohle!

[LOJZA @ ALTERNATIVE & STRANGE COMICS - zvlastni komiksy kresbou ci myslenkou vybocujici z mainstreamu ...]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HAR4NT: Kdo ví, jaké fotky své terapeutce posílá...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    DEADSLUT: "proboha at mi celej den kazdy 3 minuty nepise a necha me aspon v klidu se osprchovat!!!!!"?:-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: naprosto famózní obří hyperrealistický kresby uhlem od Roberta Longa.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Že moje terapeutka na mě mysli ve sprše :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dnešní rychlej výlet do Vídně, kde jsme s Dukonem prošli 4 výstavy. Dík!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Where the Crawdads Sing.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Zvrhlíku!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A to chce nějakou pěknou písničku!

Eva a Vašek - Bílá Orchidej
    https://youtu.be/IcClXkuM-Bs?si=0FN9b6cRc5FLk4Z5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam