• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MULTICAT: ne ze bych ti chtel kazit radost ale jeste bych zkontroloval jak vypada povrch te desky po synkove pusteni... :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nedavno jsem si kickbackem poskodil ponornou pilou listu, takze jsem objednal novou. A pri te prilezitosti jsem si pro druhou listu, tu delsi, objednal novou plastikovou hranu, protoze ta stara uz byla taky trochu okousana. Zajimavy mi prijde, ze vymena ty hrany asi za dvacku mi udelala vetsi radost, ze ta uplne fungl nova lista asi za stovku. Neco opravit tak, ze to je "skoro jako novy" mi ocividne dela vetsi poteseni, nez koupit neco novyho.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dnešek - asi se mi povedlo vytvarovat dýnko klobouku v mých primitivních podmínkách, pak jsem ve městě sehnal co se mi nepodařilo získat delší dobu, napsali mi, že pro mne mají hotový obraz, po dvou a půl hodinách jsem našel konečně ověřený zdroj na něco, co řeším od rána na telefonech. Když jsem šel kolem bárbršopu, chlapec á la devadesátky (kurdnáč na hlavě, křížek v uchu, vykérovaná slza pod okem) si mne velmi dlouho, pozorně a se zaujetím prohlížel a když jsem mu pohled vrátil, uznale na mne pokýval (ISM vohoz na dnešek jsem nestihl bo jsem za celý den nejel výtahem) a finále tomu dala jedna večerní zpráva. Tolik pozitiv při těch sračkách poslední doby, to je zkrátka fantastické úterý ♥
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Dita von Teese ve svém Halloween kostýmu.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Jdu takhle po pasáži v nákupáku a ve výloze takový lepší drogerie jedna prodavačka věší na stropní mřížku na řetízkách reklamní cedulí, sotva tam z těch skládacích schůdků dosáhne, a druhá jí zvenku ukazuje: doleva, nahoru, to už je moc, tak zase dolů.

Tak jen tak s úsměvem pokynu, že to chce trochu vejš, a hned mi to nedalo, ať mě k tomu pustí, že tam přeci jenom dosáhnu líp.

Tak jo, nějak jsem to nainstaloval, slezl dolů, zvenku zkouknul, nakřivo, tak ještě asi čtyřikrát po schůdkách nahoru dolu ven, než to bylo jakž takž perfektní.

Holky měly radost, no a když jsem odcházel, tak mi přes moje protesty vnutily nějakou krabičku, že je to "jen takovej balíček".

No páni, za dvacet minut "práce" takovej dáreček
    https://www.notino.cz/montblanc/explorer-platinum-darkova-sada-pro-muze/p-16263821/?gad_source=1

V příštím životě budu aranžérem ve značkovejch prodejnách : )
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Potěšilo mě, že si syn sám od sebe pustil desku. :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    GREATDRAKE: kde to je?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Jsem strejda :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Viral '80s logo redesigns are a nostalgic delight | Creative Bloq
    https://www.creativebloq.com/design/logos-icons/viral-80s-logo-redesigns-are-a-nostalgic-delight
    KURE
    KURE --- ---
    tak trochu doufam, že to ještě nebyl můj poslední oběd ani večeře :D
    [LOJZEE @ SEDM - 7 vašich posledních obědů/večeří]
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUSINDA: nechybí ; )
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    V ČR chybí bread artist....

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DA_NIELA: *šňupe lajnu kakaa*
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    LUSINDA: no a není to kakao koneckonců mírně povzbuzující, zejména v téhle koncentrované podobě? Kdo by se nechtěl sjet kakaem při šamanském rituálu ... :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Bavi me mladsi kolegove programatori. Zhruba ve 2 odpoledne zacne diskusni krouzek a kolem 4 jdou domu.. Do prace prichazeji nekdy po 8.

Asi by mi to bylo i jedno, kdyby nejak smysluplne dodavali..
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    To je prostě všechno s příběhem, tohle baví teď.

"vzdušné butikové byty s duší, nekonečnými výhledy a korunami stromů a k ranní kávě vám zazpívají ptáci. Výhled vám už nikdy nezastíní žádná nová stavba. Přitom jste v širším centru Prahy, kousek od všeho, co můžete pro pohodlný a aktivní městský život potřebovat."
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LUSINDA: Přemýšlím, co si mám představit pod tím „chutná jako příroda“. Hovno? Tlející listí?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MART1NKA: Asi pět vteřin jsem si říkala, týjo, už jsem slyšela o knedlíkárně, palačinkárně, ale kaviárna... dyť to musí být hrozně drahý a zase tak moc různých věcí z těch černých nebo oranžových prťavých kuliček neuvaříš... A to jsem prosím generace česko-slovenského vysílání v televizi!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUSINDA: Dostala som nedavno v kaviarni nesladene kysele jemne vyslahane kakaove latte a bolo to strasne dobre.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Lol pobavilo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam