• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    prý že když dnes klient co má květinářství donesl kytky, tak zítra ten co má prodej aut by mi mohl dovalit auto..)
    BOBESH
    BOBESH --- ---

KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: pochopitelně, ale myslel jsem detaily ohledně ječení, poskakování upouštění věcí a tak :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KURE: manžel mě zachránil, jak jinak! :-)
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: pobav i nás ostatní a prozraď prosím, co se dělo pak :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska ráno mi manžel povídá "nechoď do obýváku!"
    samozřejmě, jsem emancipovaná žena, nikdo mi nebude říkat, kam mám nebo nemám chodit!
    po zdi se tam promenoval obří deseticentimetrovej pavouk.

budu muset tu emancipovanost nějak přehodnotit! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Giant spiders that can grow to size of human hand thriving in the UK | Spiders | The Guardian
    https://www.theguardian.com/environment/2024/nov/05/giant-spiders-that-can-grow-to-size-of-human-hand-thriving-in-the-uk

Thousands of giant spiders that can grow to the size of a human hand are thriving in the UK, thanks to a successful breeding programme from Chester zoo.

The fen raft spider is a harmless arachnid that plays a vital role in aquatic ecosystems, but 15 years ago was on the brink of extinction because of habitat loss.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Pracovní hovor, kterému jsem se asi 14dní možná tři týdny vyhýbala.. bála jsem se, že za to co jsem zvorala, bude hroznej průser.. Ale ten chlap je naprosto úžasnej, nejen že říkal slova, jako nechci na Vás tlačit, vím čím jste si za půl roku všechno prošla, ale ještě řekl, že kdybych cokoliv potřebovala mám se ozvat.. Dost přemýšlím, že se ho zeptám, jestli by mi taky nekoupil auto, jako té předchozí účetní...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Election Touchscreen Map Takes Deeper Look Inside Key Swing Voter | Onion News Network
    https://www.youtube.com/watch?v=9qI0LTmSr38
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nerada tahám drobný v peněžence, takže je doma házím do misky. Už začala být povážlivě plná, tak jsem z toho vytahala koruny a dvoukoruny a přemýšlela, jestli je rozdám na Hlaváku a nebo vykoupím nějakej automat s energeťákama.

Nakonec jsem si vzpomenula, že v Kaufu je samoobslužná kasa, která má vyloženě násypku na drobný.

Win win win.
    Zbavila jsem se drobnejch, nemusela s nikým mluvit a mám nákup na dva dny.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že na tajňája sestřenice udělala výzvu, aby kamarádi nám posílali pravidelně peníze.Jen to trochu pokakímkala, protože je to běžný a né transparentní účet. Ale to se brzy spraví
    Vlastně mě to hrozně dojalo, že mám kamarády, kterým na mě záleží. A že jsem nemusela žebrat o peníze, protože je mi to neskutečně nepříjemné, trapné a stydím se za to
    Takže moc děkuji lásky moje
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ERRTU: :(

Hurvínek a lupiči. Klenot velký.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MULTICAT: samozrejme podle sebe soudim tebe, muj davny pokus o pusteni skvostu "hurvinek a lupici" dopadl tak ze z desky se stal 3d scan povrchu mesice a jehly rybarsky hacek :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ERRTU: :) cepuji. Už jsme měli několik havárií a děti vědí, že jsem ohledně gramofonu hysterická :)
    A byla to i jeho deska.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MULTICAT: ne ze bych ti chtel kazit radost ale jeste bych zkontroloval jak vypada povrch te desky po synkove pusteni... :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Nedavno jsem si kickbackem poskodil ponornou pilou listu, takze jsem objednal novou. A pri te prilezitosti jsem si pro druhou listu, tu delsi, objednal novou plastikovou hranu, protoze ta stara uz byla taky trochu okousana. Zajimavy mi prijde, ze vymena ty hrany asi za dvacku mi udelala vetsi radost, ze ta uplne fungl nova lista asi za stovku. Neco opravit tak, ze to je "skoro jako novy" mi ocividne dela vetsi poteseni, nez koupit neco novyho.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dnešek - asi se mi povedlo vytvarovat dýnko klobouku v mých primitivních podmínkách, pak jsem ve městě sehnal co se mi nepodařilo získat delší dobu, napsali mi, že pro mne mají hotový obraz, po dvou a půl hodinách jsem našel konečně ověřený zdroj na něco, co řeším od rána na telefonech. Když jsem šel kolem bárbršopu, chlapec á la devadesátky (kurdnáč na hlavě, křížek v uchu, vykérovaná slza pod okem) si mne velmi dlouho, pozorně a se zaujetím prohlížel a když jsem mu pohled vrátil, uznale na mne pokýval (ISM vohoz na dnešek jsem nestihl bo jsem za celý den nejel výtahem) a finále tomu dala jedna večerní zpráva. Tolik pozitiv při těch sračkách poslední doby, to je zkrátka fantastické úterý ♥
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam