• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TILIO: Jako sloveso tam ty dvě můžeš dát - v angličtině je "I twatted the twat in the twat" gramaticky správně :)
    TILIO
    TILIO --- ---
    SALVATOR: Na Orkney je vesnice jmenem Twatt. Tam Britove kradou cedule taky, a to je tam t navic, ani to je nezachranuje, tak jestli to pomohlo Fugging / Fucking? 🤔

Twat je velmi britska sprostarna a znamena pica (prenesene i picus).
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    nevím, čeho se od sebe ještě dočkám: po dnešním koncertu jsem Luboše Pospíšila musela jít obejmout. Jo, až tak. A bylo to skvělý objetí. Má úžasný mladý oči, smekám před jeho 74 roky. Které některým písním vlastně prospěly, páč je znát, že on už ví, o čem zpívá...
    Luboš Pospíšil - Tak vznikla zem.wmv
    https://www.youtube.com/watch?v=7f_iw5YOcCQ
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ve vesnici Fugging (dříve Fucking, ke změně názvu došlo proto, že jim Briti furt kradli cedule) se vaří světlý ležák (hell) s prostým názvem Fuckingské světlé - Fucking hell.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: tento obraz (tedy kopie, aby bylo jasno) mě dprovázel většinu dětství, měli jsme ho v jídelně. Měla jsem ho ráda.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jeden z mých nejoblíbenějších malířů hraje na jeden z mých nejoblíbenějších hudebních nástrojů. (Aneb očividně i s nožičkama jako hůlčičky můžete mít úspěch u tahitských krásek.)

JONY
    JONY --- ---
    Matčina sestřenice mi darovaal velkou sklenici naprosto luxusního vlastního medu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Remeslnici nam v zasedacce montujou dve stopalcovy televizni obrazovky a jsou u toho tak detsky nadseni: nahodou jsem se tam nachomejtl a oni mi okamzite zacali predvadet jaky jsou skvely, a ze to pro me oproti tomu co mam doma urcite je taky zazitek. Tak jsem jim rekl, ze doma uz dvacet let nemam zadnou televizi a uplne jsem jim to zdeseni videl na ocich :-)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NOFNAK: To bude dobrý. :-)
    "Při praktických zkouškách něco přeříz."
    "Ale pane kolego, to se mu v životě stane ještě mockrát."
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    R_U_SIRIOUS: Ne, ale to je v naší firmě poměrně snadno odvoditelné.
    Nicméně strejda Google je hodnej, on to na mne neřkne.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    NOFNAK: Včetně ID? :-))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Stres a nevyspání si začínají vybírat svou daň. Právě jsem zadal do vyhledávače své doménové heslo.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Did Franz Kafka Invent Letters from a Missing Doll to Comfort a Little Girl? | Snopes.com
    https://www.snopes.com/fact-check/franz-kafka-doll-girl-story/
    NEI
    NEI --- ---
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ňuňu

Mechovky a trilobiti. Poutavé příběhy z našich pramoří | Rádio Junior
    https://junior.rozhlas.cz/mechovky-a-trilobiti-poutave-pribehy-z-nasich-pramori-9332756
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KID_MCHUTT: jo! mel sem dat radsi:
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: to není dobrá kombinace :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    prý že když dnes klient co má květinářství donesl kytky, tak zítra ten co má prodej aut by mi mohl dovalit auto..)
    BOBESH
    BOBESH --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam