NELLAS: už od nich beru nějaký materiál a domluva s nima je fakt za trest. Pošleš jasné foto, rozměry, odstíny, tloušťku a oni ti to pošlou o půl cm širší s tím, že to je dobrý, že jsem to takhle chtěl. Takže teďka je bombarduju o fotky z výroby, ať jim koukám pod ruce a ideálně tu ruku abych jim vedl a už jsem to měl mít měsíc v ČR, stále to není. Jenže Pákistán je šestá nejlidnatější země na světě a tenhle obor tam zvládají i děti za hrst rýže na den, takže to zkouší kde se dá a někdo jiný než můj subdodavatel to zkrátka zkusil nyní na mne. To je problém dnešního světa, zkopírují tvůj produkt (minimálně jeho fotku z tvé stránky), vydávají jej za svý s podtrženou cenou, přetáhnou tím zákazníky a pak ti ještě drze nabídnou že si to můžeš objednat u nich. Popravdě, nejsou kopyta, částo umí velmi pěkně, ale ta časová úspora, nervy a další náklady jsou nesrovnatelné. Kolega mne tlačil do obchodního záměru, ať to beru od nich a tady to předělávám na správné a odpovídající, ale v tom nevidím smysl, navíc předělávat po někom je velmi nevděčné, když to můžu dělat od základu správně...