• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ukazala jsem sefovy pro inspiraci, co bych chtela k vanocum a krom cenove peijatelnejch kecek mi objednala i svetr za cenu? Kterou ma, alw ja bych ji za nej nedala.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Že je nyx stále - i po tolika tolika letech - tak překvapivě poučný.
    Až to sem tam vezme dech.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Pobavilo mě, že Tesla by mohla vyrábět tesilky a že syn od markysha nic nechytil :))

Nemusíte mě tahat za bundu, abych ještě chvíli zůstal. Vyprovodim se sám.
    SITH
    SITH --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: V mé přítomnosti nejenom že vadnou květiny, ale také umlkají ptáci a drobnější zvěř si narychlo hloubí nory. :)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Každoroční smršť vymýšlení PFek a právě jsem vymyslel jedno geniální, až je mi líto ho použít zrovna letos a pro tohohle klienta.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    man power!

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Tato krásná Vánoční hvězda a ilustrace od Elišky Podzimkové ;)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Evropa vybuduje svoji vlastní kosmickou loď Nyx. První prototyp ale ztroskotal společně s Ariane 6 – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/evropa-vybuduje-svoji-vlastni-kosmickou-lod-nyx-prvni-prototyp-ale-ztroskotal-spolecne-s-ariane-6/sc-870-a-231579/default.aspx
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    "But in the late 1970s, medical men were still having earnest discussions in the pages of medical journals about whether menstruating women emitted a poisonous substance called menotoxin, that made flowers wilt.”

The search for the multiple orgasm - does it really exist? | Sex | The Guardian
    https://amp.theguardian.com/lifeandstyle/2018/jun/19/multiple-orgasm-clitoris-science-research
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    (.....) sere!!!

"Hm, všim jsem si, že jsi poslední dobou pořád nějaká nakyslá nebo přinasraná..."

"Tak teď jsi tomu pomoh, tati. Řiká se, že ženy maj rády, když je chlap upřímnej. Ale nemusel bys bejt zas až tak moc upřímnej. :-)"
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pobavila mě diskuze pod tímhle článkem:

Šojgu v Kábulu jednal s Tálibánem o prohloubení spolupráce - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-sojgu-v-kabulu-jednal-s-talibanem-o-prohloubeni-spoluprace-40498718

Po žádným chcimírovi najednou ani stopy.
    FAITH
    FAITH --- ---
    NELLAS: Dakujem. A jasne, uz si pamatam :)
    (Linky 2 a 4 nebyvali az tak na mojej obvyklej trase)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FAITH: Vraj Odbojárov

Veľké zmeny v názvoch zastávok (od 13.12.2020) • imhd.sk Bratislava
    https://imhd.sk/ba/doc/sk/20163/Ve%C4%BEk%C3%A9-zmeny-v-n%C3%A1zvoch-zast%C3%A1vok
    FAITH
    FAITH --- ---
    ENDER: Dakujem za podnet, teraz mi neda spat, ze ako sa ta zastavka volala kedysi :)
    (nazov Ceska si rozhodne nepamatam)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ze ma z byvalej prace pozvali na vecierok a pry sa na mna tesia. Mam radost, ze sa mi povedlo odist so ctou.
    Ze som sa odhodlala ist na ten kurz lezenia. Bola to sranda. Tesim sa na dalsiu hodinu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že syn vychytal svou první nulu😊
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jedu takhle bratislavou tramvaji a najednou zastavka "Ceska" tak si rikam, ze je to od nich hezky, ale dalsi zastavka se jmenovala "Nova doba" tak me to spojeni celkem pobavilo :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zastavka, tramvaj zazvoni ze uz by jela, zavrou se dvere, tu nahle zpoza rohu vysprintuje chlapik, bunda za nim vlaje, fakt to rve ze by na stad v pohode zapadl. bezi ze predu, tramvajak ho vidi, zastavuje, otevira ty predni dvere, pohoda, mir a soulad s vesmirem...
    ...a capek bez navazani ocniho kontaktu se sverepym vyrazem zaostrenym nekam 10km daleko prosvisti kolem tramvaje a prcha vehementne dal. vyraz tramvajaka prikladam :D

KURE
    KURE --- ---
    87HIGHFLYER: ha! To by mohlo bejt ono. brána do internetu asi zase změnila polohu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam