• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Navíc pak existují i uživatelské alternativní buildy. Případně si to můžeš přestavět sám.
    Mě teda vždycky pobaví, když někdo není cílovka pro nějakou věc a začne vykládat, jak je daná věc zbytečná a ti, kterým se to líbí nebo je to baví, jsou banda bezmozků bez imaginace :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lego je minecraft pro milenialy a je to naprosto v poradku. Musim si nejaky dneska koupit.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Zubar. Nejdriv mi ocistil zubni kamen a neposilal me na dementni dentalni hygienu. Pak mi to teda vysvetlil, ze mam tak cisty zuby, ze kdyz takhle budu pokracovat budu je mit naveky..
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP: cena je... Nicmeně ty kostky furt nejsou jednoučelovy a to že z toho někdo postaví jen tu věc v návodu je afaik chyba/vlastnost uživatele. A větší množství předraženejch krabic zvětšuje možnosti.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BLOWUP: pořád existují i ty krabice základních kostek, ze kterých si děti skládají cokoliv.

Nemusíme hrozit na mraky za to, že kromě základního lega existují i speciální sady, které potěší široké spektrum uživatelů.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KURE: to bylo driv, „za mejch mladejch let“. Mel jsem dva kybly plny identickejch bilejch kosticek s osmi hrbolky a stavel jsem z nich metrovy superkonstrukce, stale znovu a znovu. Dnes koupis predrazenou krabici s dvema stovkama specialnich dilku ze kterych jde podle navodu postavit jedna jedina vec, kterou si pak v lepsim pripade postavis nekam na policku, v horsim ji ani nerozbalis ponevadz za pet let ti ji nejakej kreten odkoupi za dvojnasobek.
    KURE
    KURE --- ---
    BLOWUP: ja vždycky myslel že lego je pravej opak toho na jedno použití. Ty kostičky se daj zase rozebrat a sestavit na něco jinýho.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BLOWUP: nezačali, páč je to drahý
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    me pokazdy pobavi ze transkripce cehokoli do provedeni "Lego" si najde tolik nekritickych fanousku, i kdyz je to v podstate plastikovej odpad na jedno pouziti. Byly doby kdy v kazdy cinsky restauraci meli kycovity sakury z plastiku, jestlipak uz je zacali nahrazovat tema z Lega?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR: Tak jo, kdo z vás tady píše pro Novinky.cz?

Putina v Kazachstánu přivítala ukrajinská vlajka - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-putina-v-kazachstanu-privitala-ukrajinska-vlajka-40499117
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    87HIGHFLYER: To ani ne, je roztomilá, ale mně se líbí spíš ty kytice, sukulenty nebo orchideje. A ta japonská meruňková větvička je taky krásná.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NELLAS: nejlepší je bonsai s žábama samozřejmě
    KURE
    KURE --- ---
    Zas a znova tenhle klub.
    media jsou plny katastrof násilí a zla,
    ale tady, tady se dá přečíst o malých kouscích radosti všedních dní. :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nevím proč mne ta holka pustila v metru sednout, ale moc mi to pomohlo.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: Luční kvítí se mi líbí moc!
    A vsadím se, že kdybych hledala, najdu ještě hromadu dsich setů, který potřebuju :-D tak dobrou noc
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Byl u mě pán (tahle příjemnýho člověka už jsem dlouho nepotkala), aby mi seřídil a utěsnil okna... Bavíme se o "šikovnosti" některých řemeslníků, tak mu jen tak pro pobavení ukazuju dokurvený dveře od kamaráda, kterej je ofiko truhlář... A pán hned šáhne do brašny a dveře mi pošteluje... Nenechá si to vymluvit a nechce za to ani korunu... Tak jsem mu aspoň zařídila levnější elektřinu a plyn...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ách,.. právě mě oslovili neznámí kluci na fotbálek...Silonky, šatičky a dala jsem jim na prdel... A komentář kluků: Vy hrajte s Péťou, tak ta vám da pěkně na prdel... Joo dnes mi to šlo!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Příští rok má vyjít pár moc pěkných setů. Ale ta větvička, co je venku už teď, je taky hezká. A kytice lučních květin je super... Potřebuju všechny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam