• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: No já trochu romanticky doufala, že se potkáváte pod pláštěm noci někde v podchodu a předáváte si horký zboží ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: s kamarádem jsme před pár lety založili jednu FB skupinu...
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: Máte nějaký hrnkový kluby?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Aaaaaaa! Podařilo se mi vyměnit tenhle super vzácnej hrnek. Mám radost!

KULA
    KULA --- ---
    KOUDY:
    BACCARA:
    Podceňujete generaci dětí z bohatých rodin, která je už natolik odtržená od většinového světa, že třeba taková změna nebo alespoň popírání svého pohlaví je nezbytnost. Pak nutně musí přijít auto vyrobené z Turbínia a nebo podobné píčoviny. A pro ty tu bude Jaguar.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: Juguar se právě srovnává s Mercedesem. Aston a ta druha věc je o patro vejš a tam se ty kusy tak neberou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BACCARA: aston martin a ferrari taky nemuzes srovnavat a mercedesem. To jsou proste mensi znacky. Spis se resilo ze uz nedelaj zabavny auta pro ridice ale ctyrvalcovy mrdky typu jaguar xe, ktery ale trh chtel a prodali jich celkem dost. Ja jsem na jejich novou eru zvedavej. Jen mi prodte prijde, ze holky z onlyfans a dvacetileti tiktokeri na ktery ten rebranding ocividne cili nebudou uplne zakaznici elektrickyho auta za 4 mice a to novy “copy nothing” auto pripomina cybertruck coupe. Skoda ze nesli treba designove nekam smerem k elektrickymu modernimu etypu apod. Je tam uz moc videt vliv ty indie a firmy tata a ze cilej spis na cinu a blizkej vychod.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: Ty určitě chceš aby zopakovaly ústěch řady XJS, kdy se mezi lety 1975 - 1996 vyrobilo úžasných 115,413 kusu toho úžsasného vozu. A jeho nástupce XK8 (X100) v letech 1996 - 2005 udělal díru do světa v počtu 90,064 kusů. Oni neuměly vyrábět auta nikdy. Byl to nejezdící šrot. Pardon "to není rozbité, to je britské"
    Pro porovnání Mercedes modelu CLK (w208) udělal mezi roky 1997 -2003 359,803 kusů.
    To vše jsem napsal za plného vědomí a v garáži mám jeden exemplář XJ8 :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NELLAS: Jen decentně, já nejsem tak pružný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Doufám, že jsi ji napodobil :))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ale k tématu:
    Minulý týden měl synek ve škole vánoční besídku, to už jsem tady psal. Ještě jsem ale nenapsal, že v pauzách mezi vystoupeními zvukař pouštěl do beden koledy ze svého pultu a pouštěl hlavně jejich rockové verze - už jenom to mě potěšilo.
    Ale pak jsem si všiml, že zvenku toho altánu, kde bylo pódium a v rohu i zvukař, se při Pásli ovce Valaši od Divokýho Billa asi tak deseti až dvanáctiletá slečna s krásnými dlouhými vlnitými vlasy chytla obouruč zábradlíčka altánu, fest se o něj zapřela a předvedla naprosto brutální headbang - vytvořila tak najednou úplně jinou atmosféru 🤘
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Já si teda pořád ještě myslím, že je to jenom další level promyšleného trollingu před finálním odhalením.
    Ale samozřejmě se můžu šeredeně mýlit, neb o celé té věci vím hovno, o tom žádná. A taky mě to nijak nezasahuje.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnes jsem osobně předala Moji frndu.

Všem možnostem komunikace o této útlé knížečce se velmi pubertálně chechtám doteď.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KURE: Romani, severní Indové z Rajasthan a Punjab, ne Římani :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Po woke reklame, ktery se celej internet smal jsme meli pockat az prijdou ta auta, ktera nam pry vsem vyrazi den...tak dneska je konecne predstavili a ja se teda smeju porad.

ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: pokud ale chovani jednotlivcu, nebo skupiny vztahujes k celemu etniku - jak se deje i tady - tak to je rasismus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUCIASHECK: ale ne vzdy. Kdyz v dubaji sukas na plazi, tak proste nerespektujes tamni zakony a skoncis ve vezeni at uz ses cerna, zluta, bila nebo fialova. To same ma byt v evrope. Nejaka lidska/sousedska slusnost a respektovani zakonu zeme ve ktery chces zit ma bejt proste defaultni a pokud se chovas jako prase nebo jako krava, nicis majetek a otravujes sousedy, tak je opet uplne jedno jestli ses bila, cerna, zluta nebo fialova. To ze neco takovyho delaj casto romove, syrani nebo obecne lide tmavsi pleti je proste fakt a to ze na to nekdo upozornuje nebo mu to vadi neznamena, ze je rasista.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KOUDY: Ovsem casto jdouci ruku v ruce.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: co ne? Prohráváme evropský soudy na tohle téma celkem pravidelně, ale mínusík na nyxu to rozhodně rozsekne a vyviní likvida z jeho skupinový viny... páč jak de o cikány, jsme čistý jak lilium, nic není k vidění, a pokud se nějaký přešlapy staly, tak za to určtiě nemůžeme, to už je dávno zahraný a prostě se to tak sešlo.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    So it began...

Mariah Manson - "All I Want For Christmas is the Beautiful People"
    https://www.youtube.com/watch?v=A1X3d2zWx94
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam