• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUSINDA: mno vsim prave :]
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BOBESH: kočkou, trávou nebo dámou? ☺️
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera jsme se dozvěděli výsledky biopsie - tchýně nemá nádor.. Uf. Díky, vesmíre.
    SITH
    SITH --- ---
    Lol tenhle infantilní narcismus spojený s potřebou být neustále středem pozornosti v kombinaci s neschopností opustit myšlenku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    spriznena duse z minulosti :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: Taky si myslim, ze dalsi pokusy o vysvetleni, proc jeden utiskovanej narod produkuje nositele nobelovejch cen a druhej zmrdy by se stavaly cim dal vic trapny, na tvym miste bych to dal nehrotil.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Restaurace "Cheval blanc" v hotelu "Trois Rois" v Baselu se dostala na prvni misto "the List" - to je seznam 1000 nejlepsich restauraci na svete. Coz me opravdu potesilo, nejvyssi cas tam zase jednou zajit. Navic tam Herzog & de Meuron nove zaridili Cigar Lounge, kterou jsem stejne chtel nekdy navstivit.

Basler «Cheval Blanc» auf Platz 1 der besten 1000 Restaurants weltweit | Basler Zeitung
    https://www.bazonline.ch/basler-cheval-blanc-auf-platz-1-der-besten-1000-restaurants-weltweit-205247458595
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Jestli si mě doteď nepochopil, tak už nemá smysl snažit se.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze jsem uspesne rozebral, vycistil a asi na desatej pokus uspesne slozil muj Benchmade Infidel. Klik Klak!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to vypada jako Rolls Royce Wraith, coz ale samozrejme neni mozny ponevadz jaguar preci nekopiruje.

Rolls-Royce Wraith - Luxusmarke von BMW zeigt in Genf
    https://www.tz.de/auto/rolls-royce-wraith-luxusmarke-zeigt-genf-foto-zr-2787609.html
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: takze kdyz se nekdo chova jako zmrd, tak mu staci dolozit ze se k nemu nekdo nechoval hezky a dobry? Nebo ma tvoje sdeleni nejakou jinou, netusenou hloubku? A je to rasisticky, kdyz mi prijde zajimavy ze nekdo se jako zmrd nechova i kdyz se k nemo po staleti taky nikdo hezky nechoval? Ne ze by na tom zalezelo co si o tom myslis, ale prijde mi ze by ta odpoved mohla byt legracni :)
    PETULA21
    PETULA21 --- ---
    Dostala jsem od kolegy záložku do knížky. Prý si ji zasloužím, protože jsem moc hodná. :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na nyxu je dost lidí mnoha profesí, aby to šlo natočit.
    Umím sehnat rodilou mluvčí maďarštiny.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Pobavilo i potěšilo!

Tma, prší, oranžové pouliční osvětlení bliká. Špionážní předávka pečlivě skrývané zásilky, ulice v Budapešti, černé brejle a baloňáky. Jedné z osob pod ním vykukují štíhlé nohy v síťovaných punčochách.

Pak se na scénu vřítí policajti, detektiv v civilu žmoulá okousaný doutník, chraplavým hlasem udílí rozkazy v maďarštině. "Co měli u sebe," ptá se uniformovaného zelenáče, který se pod jeho pohledem potí. "Šéfe," odpovídá uniforma roztřeseně. "Vy mi to nebudete věřit, ale přísahám, že nelžu... JENOM DVA HRNKY!"

Úplnej FILM
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Našel jsem v lednici dve celý másla (funkční). K tý půlce dalšiho, o ktery jsem vedel.
    V současnosti je to vic nez bitcoin. Buttercoin, if you will. I’m a butterbro!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: pár super předávek jsem zažila, to zase jo :)
    Největší majstrštyk byla předávka v Budapešti.
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: No já trochu romanticky doufala, že se potkáváte pod pláštěm noci někde v podchodu a předáváte si horký zboží ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: s kamarádem jsme před pár lety založili jednu FB skupinu...
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: Máte nějaký hrnkový kluby?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam