• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: pár super předávek jsem zažila, to zase jo :)
    Největší majstrštyk byla předávka v Budapešti.
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: No já trochu romanticky doufala, že se potkáváte pod pláštěm noci někde v podchodu a předáváte si horký zboží ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    VIDA: s kamarádem jsme před pár lety založili jednu FB skupinu...
    VIDA
    VIDA --- ---
    MULTICAT: Máte nějaký hrnkový kluby?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Aaaaaaa! Podařilo se mi vyměnit tenhle super vzácnej hrnek. Mám radost!

KULA
    KULA --- ---
    KOUDY:
    BACCARA:
    Podceňujete generaci dětí z bohatých rodin, která je už natolik odtržená od většinového světa, že třeba taková změna nebo alespoň popírání svého pohlaví je nezbytnost. Pak nutně musí přijít auto vyrobené z Turbínia a nebo podobné píčoviny. A pro ty tu bude Jaguar.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: Juguar se právě srovnává s Mercedesem. Aston a ta druha věc je o patro vejš a tam se ty kusy tak neberou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BACCARA: aston martin a ferrari taky nemuzes srovnavat a mercedesem. To jsou proste mensi znacky. Spis se resilo ze uz nedelaj zabavny auta pro ridice ale ctyrvalcovy mrdky typu jaguar xe, ktery ale trh chtel a prodali jich celkem dost. Ja jsem na jejich novou eru zvedavej. Jen mi prodte prijde, ze holky z onlyfans a dvacetileti tiktokeri na ktery ten rebranding ocividne cili nebudou uplne zakaznici elektrickyho auta za 4 mice a to novy “copy nothing” auto pripomina cybertruck coupe. Skoda ze nesli treba designove nekam smerem k elektrickymu modernimu etypu apod. Je tam uz moc videt vliv ty indie a firmy tata a ze cilej spis na cinu a blizkej vychod.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: Ty určitě chceš aby zopakovaly ústěch řady XJS, kdy se mezi lety 1975 - 1996 vyrobilo úžasných 115,413 kusu toho úžsasného vozu. A jeho nástupce XK8 (X100) v letech 1996 - 2005 udělal díru do světa v počtu 90,064 kusů. Oni neuměly vyrábět auta nikdy. Byl to nejezdící šrot. Pardon "to není rozbité, to je britské"
    Pro porovnání Mercedes modelu CLK (w208) udělal mezi roky 1997 -2003 359,803 kusů.
    To vše jsem napsal za plného vědomí a v garáži mám jeden exemplář XJ8 :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NELLAS: Jen decentně, já nejsem tak pružný.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Doufám, že jsi ji napodobil :))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Ale k tématu:
    Minulý týden měl synek ve škole vánoční besídku, to už jsem tady psal. Ještě jsem ale nenapsal, že v pauzách mezi vystoupeními zvukař pouštěl do beden koledy ze svého pultu a pouštěl hlavně jejich rockové verze - už jenom to mě potěšilo.
    Ale pak jsem si všiml, že zvenku toho altánu, kde bylo pódium a v rohu i zvukař, se při Pásli ovce Valaši od Divokýho Billa asi tak deseti až dvanáctiletá slečna s krásnými dlouhými vlnitými vlasy chytla obouruč zábradlíčka altánu, fest se o něj zapřela a předvedla naprosto brutální headbang - vytvořila tak najednou úplně jinou atmosféru 🤘
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOUDY: Já si teda pořád ještě myslím, že je to jenom další level promyšleného trollingu před finálním odhalením.
    Ale samozřejmě se můžu šeredeně mýlit, neb o celé té věci vím hovno, o tom žádná. A taky mě to nijak nezasahuje.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnes jsem osobně předala Moji frndu.

Všem možnostem komunikace o této útlé knížečce se velmi pubertálně chechtám doteď.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KURE: Romani, severní Indové z Rajasthan a Punjab, ne Římani :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Po woke reklame, ktery se celej internet smal jsme meli pockat az prijdou ta auta, ktera nam pry vsem vyrazi den...tak dneska je konecne predstavili a ja se teda smeju porad.

ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: pokud ale chovani jednotlivcu, nebo skupiny vztahujes k celemu etniku - jak se deje i tady - tak to je rasismus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LUCIASHECK: ale ne vzdy. Kdyz v dubaji sukas na plazi, tak proste nerespektujes tamni zakony a skoncis ve vezeni at uz ses cerna, zluta, bila nebo fialova. To same ma byt v evrope. Nejaka lidska/sousedska slusnost a respektovani zakonu zeme ve ktery chces zit ma bejt proste defaultni a pokud se chovas jako prase nebo jako krava, nicis majetek a otravujes sousedy, tak je opet uplne jedno jestli ses bila, cerna, zluta nebo fialova. To ze neco takovyho delaj casto romove, syrani nebo obecne lide tmavsi pleti je proste fakt a to ze na to nekdo upozornuje nebo mu to vadi neznamena, ze je rasista.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KOUDY: Ovsem casto jdouci ruku v ruce.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LIQUID_SOUND: co ne? Prohráváme evropský soudy na tohle téma celkem pravidelně, ale mínusík na nyxu to rozhodně rozsekne a vyviní likvida z jeho skupinový viny... páč jak de o cikány, jsme čistý jak lilium, nic není k vidění, a pokud se nějaký přešlapy staly, tak za to určtiě nemůžeme, to už je dávno zahraný a prostě se to tak sešlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam