• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    NOFNAK: četl jsem "kvůli týrání" a přišlo mi to normální

KAKIHARA: Hodl!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Nesmírně mne potěšilo, že v neděli přijela po šichtě za námi, aby viděla vystoupení mladšího synka.
    Pak zůstala v pondělí doma, zatímco já jel služebně do Pardubic. Odpoledne mne pak čekal naklizený vyhřátý dům, klečící LIMETA (kvůli vytírání, nikoli dospěláckým hrátkám) a úžasná domácí pohoda.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Aaaaa 😂

AIST
    AIST --- ---
    BLOWUP: to je jako ve filmu den poté :D viry pak zmutovali a z lidí udělali zombie :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Mikrobiolozka Beata Halassy vypestovala v laboratori viry, ktere nasadila do boje proti sve rakovine prsu. Uspesne.

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUSINDA: mno vsim prave :]
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BOBESH: kočkou, trávou nebo dámou? ☺️
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Včera jsme se dozvěděli výsledky biopsie - tchýně nemá nádor.. Uf. Díky, vesmíre.
    SITH
    SITH --- ---
    Lol tenhle infantilní narcismus spojený s potřebou být neustále středem pozornosti v kombinaci s neschopností opustit myšlenku
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    spriznena duse z minulosti :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: Taky si myslim, ze dalsi pokusy o vysvetleni, proc jeden utiskovanej narod produkuje nositele nobelovejch cen a druhej zmrdy by se stavaly cim dal vic trapny, na tvym miste bych to dal nehrotil.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Restaurace "Cheval blanc" v hotelu "Trois Rois" v Baselu se dostala na prvni misto "the List" - to je seznam 1000 nejlepsich restauraci na svete. Coz me opravdu potesilo, nejvyssi cas tam zase jednou zajit. Navic tam Herzog & de Meuron nove zaridili Cigar Lounge, kterou jsem stejne chtel nekdy navstivit.

Basler «Cheval Blanc» auf Platz 1 der besten 1000 Restaurants weltweit | Basler Zeitung
    https://www.bazonline.ch/basler-cheval-blanc-auf-platz-1-der-besten-1000-restaurants-weltweit-205247458595
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Jestli si mě doteď nepochopil, tak už nemá smysl snažit se.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze jsem uspesne rozebral, vycistil a asi na desatej pokus uspesne slozil muj Benchmade Infidel. Klik Klak!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to vypada jako Rolls Royce Wraith, coz ale samozrejme neni mozny ponevadz jaguar preci nekopiruje.

Rolls-Royce Wraith - Luxusmarke von BMW zeigt in Genf
    https://www.tz.de/auto/rolls-royce-wraith-luxusmarke-zeigt-genf-foto-zr-2787609.html
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: takze kdyz se nekdo chova jako zmrd, tak mu staci dolozit ze se k nemu nekdo nechoval hezky a dobry? Nebo ma tvoje sdeleni nejakou jinou, netusenou hloubku? A je to rasisticky, kdyz mi prijde zajimavy ze nekdo se jako zmrd nechova i kdyz se k nemo po staleti taky nikdo hezky nechoval? Ne ze by na tom zalezelo co si o tom myslis, ale prijde mi ze by ta odpoved mohla byt legracni :)
    PETULA21
    PETULA21 --- ---
    Dostala jsem od kolegy záložku do knížky. Prý si ji zasloužím, protože jsem moc hodná. :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Na nyxu je dost lidí mnoha profesí, aby to šlo natočit.
    Umím sehnat rodilou mluvčí maďarštiny.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Pobavilo i potěšilo!

Tma, prší, oranžové pouliční osvětlení bliká. Špionážní předávka pečlivě skrývané zásilky, ulice v Budapešti, černé brejle a baloňáky. Jedné z osob pod ním vykukují štíhlé nohy v síťovaných punčochách.

Pak se na scénu vřítí policajti, detektiv v civilu žmoulá okousaný doutník, chraplavým hlasem udílí rozkazy v maďarštině. "Co měli u sebe," ptá se uniformovaného zelenáče, který se pod jeho pohledem potí. "Šéfe," odpovídá uniforma roztřeseně. "Vy mi to nebudete věřit, ale přísahám, že nelžu... JENOM DVA HRNKY!"

Úplnej FILM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam