• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    RANDOM_NIGHT: A ten příklad ti přijde zvláštní, zábavný?
    Že se někdo může bát skunka?
    Appka na zvládání úzkosti, zajímavé. Já spíš furt doufám, že se ty úzkosti povede pochopit (jejich příčinu, způsob spouštění), ohraničit, prožít jako vadný/ už nepotřebný program a vyřešit - "jenom" je zvládat mi přijde děsně málo.
    Ale možná jsou ty moje nějak jinačí.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Příští tejden vyzvednout poslední dva dárky, odkroutit si posledních pět dní v práci a pak volno až do Tří králů. Imma go full advent!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Velka radost ❤️

PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Našla jsem cca týden ztracený vybitý airpod! Nebyl v gauči ani útrobách mého dítěte.. Zapomněla jsem ho v kapse od županu!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Skunk a ne moose? To je nějaký podezřelý... :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Stáhla jsem si aplikaci na lepší zvládání úzkosti. Je kanadská, možná díky tomu je zdarma, ale hlavně je tam takovýhle příklad běžné situace, kdy může člověk cítit úzkost.

VANEK
    VANEK --- ---
    ATUARFIK: Já teď zas představu mufloního parkouru.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Moje oblíbený vinařství si evidentně myslí, že můj život teď není úplně v topu a měla bych se utápět v depresích a víně. A tak mi poslali dárkovej voucher na 1 500,- :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Pro lidi jako jsem já, ta nejlepší zpráva..)

Dobrý den paní xxx,
    Těší nás, že se opět vracíte do našeho hotelu.
    Potvrzuji tímto stejný pokoj č. 907, jako minulý rok.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: herd of bison coursing the prairie on the skateboards :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle je pecka! :D
    THE BEST PROMO EVER! 😮‍💨 | Turki Alalshikh releases EPIC trailer for Oleksandr Usyk v Tyson Fury 2 🔥
    https://youtu.be/8z_dZH2jD0s?si=r6iJKN6CeKcttG8C
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mufloni? Zrovna dneska se mě americký kolega, který mluví obstojně česky a klade mi zapeklité otázky typu "co to je ramlice" a "jaký je rozdíl mezi otepí a snopem", ptal, co znamená slovo "brázdit". Jako první mě napadlo "roam", načež se zeptal, jestli tedy může říct "město brázdí mufloni". Nikdy jsem se nad tím nezamýšlela, ale přišlo mi, že "brázdění" v sobě má element klouzání a že tedy ano, ale museli by ti mufloni být na skateboardech. Kteroužto představu od té doby nemůžu dostat z hlavy.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: 🤣
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PREKOTKA: vzpomněl jsem si na tu smečku co máš doma, a uznávám že nekecáš :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    HEJSEK23: To byl asi někdo jinej, já tohle svinstvum neholduji.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Dnes můj 4,5 leták vytáhl ježka z klece jako by nic :))
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nemohu se toho nabažit.

Ale prostě... načo nam boli vierozvestci? Ja to nechápem. Čo akože zvestovali? Bavorske arcibiskupstvo ran this place hard dávno pred tymi dvoma dědami. Ale prostě ja to nechápem. Prečo ten hype? Nič poriadně nespravili. Jediné, čo tu po nich ostalo, sú drbnuté oslavy na Devíně. Prečo? Hlaholika. What the fuck is hlaholika? Máme písmo pre panicov, yes! Prostě... what do vierozvestci actually do?

každy lubi 🌕 | som s nou ✊ | Instagram
    https://www.instagram.com/p/DC32kv-NyrZ/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Krásnej obrázek, to nemůžu říct

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam