• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Chooks on a Quest - Ozzy Man Quickies
    https://youtu.be/BCILjKKPWDY
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hallelujah Chorus - Silent Monks
    https://youtu.be/S6bCA1a302c
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    K svatku jsem dostala dva nadherny steaky :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dostala jsem dnes v práci opožděnej dárek k narozeninám a jako, jsem nadšená a víc na míru mi to asi vybrat nemohli, ale jsem zvědavá, kdy se za tento nápad kolegové začnou proklínat, protože celej večer brouzdám po netu, jaký všechny těsta se daj vykrajovat, a hodlám v kanclu zavést penisové pondělky, wiener Wednesdays, Schwanz Samstage...

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MOODYCAT: Opatrně, spousta lidí si právě začala leštit klávesnice, aby ti slavnostně vysvětlili, že takhle malé dítě mluvit nemůže. :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Muj synovec rekl dnes poprve “mama”, a to mu jsou necely tri mesice :)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Můj kardiolog - nejlepší doktor ever. Pokaždé, když za ním jdu, tak mě rozesměje, uklidní a samozřejmě pomůže dle potřeby. Teď jsem našla na webu jeho číslo (nemám uložené) a volám mu s otázkou. Zvedne to a já se ho ptám, jestli by měl na mě minutku, že mám otázku. On říká: „No, momentálně stojím na lyžích a musím jet z kopce dolů, tak povídejte.“ :D Fakt úžasný týpek, má tak přes 70 let. Jsem fakt ráda, že ho mám.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Z_RYBY_KOST: planuju vyrobu
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Syn včera povídá o tlapkové patrole a že ten starosta Humdinger je.... no jak bych to řekl, jak ten šašek co nevyhrál volby na prezidenta..))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Potesil uz vcera, tak sem si rano zas pustil Fatboye

Fatboy Slim - Elevator Music
    https://www.youtube.com/watch?v=kTuLj0Nyhs4
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    _ANT_: teď jsem teda ale zvědavá, jakou práci děláš :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SPIKE411: Když jsem se na to ptala rodilých mluvčích, tak ti "starší" používali pro takové ty osobní mixy, co si člověk nahrával z rádia, právě "mixed tape". Ale když koukám na výskyty online, tak máš pravdu, že mixtape je mnohem častější a v kontextu DJ zcela převažující.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Návštěva v mém rodném městě v historicky nejhorším kraji. Potěšilo mne, že smart zastávky s 230 V zásuvkami nabijí nejen drobnou elektroniku nebo elektrokolo, ale dokonce snad i uvaří vodu v rychlovarné konvici. Jen se divím, že se na to nestojí fronty.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: Upozorňuju na to, že se tomu říká mixtape, ne mixed tape.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SPIKE411: Dyť jo, tam jde o dýžejování (což předpokládám víš a upozorňuješ mě na to, abych jim nepletla hlavu chybným vysvětlením).
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čteme se studenty Narozen mimo zákon od Trevora Noah, a soustavně mě baví, co všechno jim musím vysvětlovat. V jedné kapitole to byl záhadný předmět jménem VCR ("to my známe, to je taková kazeta, co se do ní zapojí sluchátka a člověk pak může poslouchat hudbu"), teď nově zase koncept "mixed tape" (přinesla jsem jim ukázat tu, co jsem ve čtrnácti dostala od svého nesmělého nápadníka). Připadám si, jako kdyby mě někdo ukazoval, jak funguje kolovrátek, stlouká máslo nebo štípe pazourek.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska mi kolegyne rekla, ze je super pozorovat, jak me ta prace bavi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam