• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Moc mě potěšilo, že jsem dokázal v telefonu rychle a přesně zareagovat na narcistní manipulátorsko vyděračské kecy mého otce. Yes, stihnul jsem to za jeho života, yes!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Naposledy v práci jsem byl ve čtvrtek a zpět jdu až 6.1. 🥳
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    IMG20241215235505
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Hodně potěšilo....a už vím proč tomu říkají fofr tabule 😊😅

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Závan daleké minulosti na fb, zpráva, že nechce znít pateticky ani otravně, ale že mu vrtá hlavou a musí se zeptat, proč že jsem s ním tehdy před dvaceti lety vlastně nechtěla chodit a šlo to tak do ztracena...:D Éé, chlape, třeba proto, že to, že máš holku, jsem se tehdy dozvěděla od ní?:DD Když mě zprcala přes nějaký ICQ nebo co to tehdy bylo za komunikační kanály?:D
    Ale já si na něj za ty roky zas občas vzpomněla s tim, že chodit tam pravidelně koukat na filmy a téměř nahý tam spolu přespávat v jedné posteli, v jeho pětadvaceti, aniž by došlo víc než k puse, asi v mé sladké nevědomosti způsobovalo blue-balls situations, a že vlastně hustý, jak dlouho tohle trvalo... (a jak jsem ráda, pač s ničim víc bych si tehdy fakt naprosto nevěděla rady).
    Takže vlastně milej sentiment, i když poněkud bizarní:))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Kvetou všechny čtyřlístky, které jsme se synem zasadili. Máme dárky ◉⁠‿⁠◉
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MMORT7: Ale na tom je dobré jen to, že evil Genesys je krycí jméno pro ORACLE, který na konci celý exploduje!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MMORT7: damn, tak ten sem neviděl, vycházím z toho, že tohle je T800 z jedničky a tam to nešlo:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Výhled z našeho dvorku včera v noci.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Long time ago in a Galaxy far away...

Kde tam je budoucnost?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: v Terminator universe není možné cestovat do budoucnosti, pouze do minulosti :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přijeli za mnou; strávila jsem půl dne s manželem a dětmi. Už jenom šest dnů. Už jenom šest dnů a pojedu domů.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Ten můj poobědový šlofík až do sedmi. Prospělo to, o tom žádná, i plížící se viróza odešla nějak do ústraní *ťuk ťuk*.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem se večer orosil, Last Christmas primo do uší!

no snad to byl nějakej cover v rámci pořadu toho stalinovskyho rádia Jenda.

vo fous
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: skoro?? Amatérko :DD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRISSIE: jsi ztracená:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DRAGON: když vono to bylo takový mladý pitomý ucho, to určitě byla postpubertální rebelie, že se přidal k BBEGovi! :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRISSIE: ten padouch svou matku dost pravdepodobne zabil. Problem solved!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: já ti rozumím!
    jednou jsem se skoro rozbrečela u béčkového akčního filmu, když hlavní hrdina odbouchnul hned na začátku nějakého mladého poskoka big bad evil guye, že ten poskok má někde maminku a ta chudinka teď přišla o syna!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam