• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NAVARA: to je jednoznačně můj rukopis.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BACCARA: Třeba jezdí jedním autem :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULTICAT: Už jsi druhá, se domluvte :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BACCARA: já vím, no :/
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BAAL: Promiň, ale to nešlo jinak :)))
    BAAL
    BAAL --- ---
    BACCARA: muzes mi prestat ocumovat auto?!😂
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Šel jsem okol auta kterým jednoznačně jezdí žena, tak odřený kola jsem už dlouho neviděl. Dokonce i bok pneumatiky má natržený. :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Pobavil jsem dneska pana žumpáka, když jsem se na závěr žumpobrani zeptal, zda mají všecko stylem, jakým se ptáte návštěv, zda něco nezapomněli 😁
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Sice se me kolegyne na odchodu snazila podelat a prohlasovala, ze jsem nerizena strela a chaotik, ale sef mi dnes rekl, ze on si to nemysli a ze oddeluje dojmy od faktu a ze vi, ze pracuju systematicky. Vlastne je to jeden z mala lidi za celou moji karieru, kdo to tak ma. Naopak si ceni meho entuziasmu a rychlosti. ADHD strikes again!
    AIST
    AIST --- ---
    Na včerejším koncertu Axxis jsem stál ihned u pódia :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Už tak od jara mám chuť se podívat na Kingdom of Heaven a všiml jsem si, že příští rok bude dvacetileté výročí uvedení. Tak jsem tehdy udělal malé wink wink nudge nudge… a co nevidím v programu na leden! A rovnou v roadshow verzi.
    (Já teda věřím, že by to JF do programu zařadil tak jako tak.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOPRETKA: dokonce s pojistkou
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    dost pobavilo synovo vánoční aranžmá..

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nechci znit jako Trump, ale jsem rada, ze si v tyhle zemi (unlike Norsko) muzu bezne koupit peprak nebo taser.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Monument Valley III.
    Jezis, to je tak nadherna vec, to snad ani neni mozny 🤍
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ja vyběhla nuselské schody jako nic!!! Pravidelná sauna se konečně projevila!
    Další dnešní plus.. a dnes jich teda bylo!!! tak ještě jedno(ho) prosím a dnešní den vyrovná sračky letošního roku!!
    Prosím, prosím já si to zasloužím (nutně potřebuji)!!! Víc pod stromeček nechci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Těší mě, že naše nedávno zesnulá kočka bude navždy zaznamenána jako vzorek č.X v diplomové práci o promořenosti koček parazity - právě jsem dostala milou zprávu s výsledky. A doufám, že slečna/paní obhájí na výbornou.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    VALOR
    VALOR --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Zase mi pokvete orchidej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam