• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    vařím segedín a do sluchátek mi jede DakhaBrakha. Jestli ještě někdy zavítaj do Čech, dolezu na koncert klidně po kolenou přes střepy, páč naživo to jsou ještě jjiný grády. Ale tuhle jednu píseň jsem teď asi potřebovala, ta je na míru, když jeden už chvílema má pocit, že se blíží čára ponoru: https://www.youtube.com/watch?v=4FUKLg-y1l0
    All stars in the sky are for you
    All songs in the world are for you
    Everybody is for you
    Everything's specially for you
    All the Universe is just for you

...tak teda jo, A BUDE LÍP, kurvaaleuž!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tahle fotka, šťastné české rodiny, co úspěšně zarotovala v Lidlu výprodeji šmuků.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesil balicek od kamaratky, ktora mi pri nedavnej debate, ze bych brala inkle loom, ponukla ten svoj. Tiez k nemu prihodila karetky a par dalsich veci, ktore nevyuzivala. A pobavili prihodene dalsie veci v balicku, nielen tie jedle. Vratane novych ponoziek, ktore splnaju vsetky moje ponozkove pravidla. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    BACCARA: Vizualizace vztahový setrvačnosti. Ješté léta po rozchodu si při každém přichodu k autu vzpomeneš na bejvalku.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BACCARA: Jo, tak tyhle veci mi na mym nunu auticku vsechny udelal chlap :D.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NAVARA: to je jednoznačně můj rukopis.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BACCARA: Třeba jezdí jedním autem :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULTICAT: Už jsi druhá, se domluvte :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BACCARA: já vím, no :/
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BAAL: Promiň, ale to nešlo jinak :)))
    BAAL
    BAAL --- ---
    BACCARA: muzes mi prestat ocumovat auto?!😂
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Šel jsem okol auta kterým jednoznačně jezdí žena, tak odřený kola jsem už dlouho neviděl. Dokonce i bok pneumatiky má natržený. :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Pobavil jsem dneska pana žumpáka, když jsem se na závěr žumpobrani zeptal, zda mají všecko stylem, jakým se ptáte návštěv, zda něco nezapomněli 😁
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Sice se me kolegyne na odchodu snazila podelat a prohlasovala, ze jsem nerizena strela a chaotik, ale sef mi dnes rekl, ze on si to nemysli a ze oddeluje dojmy od faktu a ze vi, ze pracuju systematicky. Vlastne je to jeden z mala lidi za celou moji karieru, kdo to tak ma. Naopak si ceni meho entuziasmu a rychlosti. ADHD strikes again!
    AIST
    AIST --- ---
    Na včerejším koncertu Axxis jsem stál ihned u pódia :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Už tak od jara mám chuť se podívat na Kingdom of Heaven a všiml jsem si, že příští rok bude dvacetileté výročí uvedení. Tak jsem tehdy udělal malé wink wink nudge nudge… a co nevidím v programu na leden! A rovnou v roadshow verzi.
    (Já teda věřím, že by to JF do programu zařadil tak jako tak.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOPRETKA: dokonce s pojistkou
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    dost pobavilo synovo vánoční aranžmá..

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nechci znit jako Trump, ale jsem rada, ze si v tyhle zemi (unlike Norsko) muzu bezne koupit peprak nebo taser.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Monument Valley III.
    Jezis, to je tak nadherna vec, to snad ani neni mozny 🤍
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam