• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALESH
    ALESH --- ---
    Zeptal jsem se ChatGPT, kdo zabil vic lidi:

Bůh: Desítky tisíc až miliony podle interpretace.
    Satan: Prakticky žádný přímý akt zabíjení není v Bibli připsán jemu.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Vrátný (model 60. léta + škoda všeho, co nevypiju) zdejšího punkového baráku (model výmalba z 1991 postačí) ověsil vrátnici světýlky, pouští koledy a rozdává cukroví.
    Klienti se mi do pracovny dostávají s umatlanou pusou a rozvernou náladou. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tahle reklama :))

What if I were the one to take your spot? Parking on Handicapped place #commercial #funny #subscribe
    https://youtu.be/retUHusHONE?si=F_NrOAhPE-LBQR1D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MOODYCAT: doufám, že máš Teslu :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ze jsem dneska dostala vynadano, at neparkuju vyfukem k nemocnicni budove :)).
    EADENN
    EADENN --- ---
    Chcípla mi apple tužka. Nenabíjela se, nepřipojovala, ani v servisu ji nenahodili.. co lepšího než porouchanej pracovní nástroj za tři litry, když jste se vyndali z peněz na vánoce, že. Tak jsem si dnes řekl, že nemám co ztratit a jebnul s ní o stůl - a ona naskočila!
    Závan starých časů, kdy člověk bouchal do televize aby naskočil obraz, me like it.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Byli jsme s mužem v masně, plán byl trochu šunky pro děti a gothaj vcelku. Neprozřetelně jsem mu řekla "říkej ty, já mám hlad", prodavačkám vyskočily na hlavě anténky a už to jelo.

PS: Ten gothaj byl do bramborového salátu. Go! :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám novou zašívarnu!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DA_NIELA: hluboko pod čepicí je fakt, že ten člověk udělal něco milého a veselého pro ostatní a proto se ostatní usmějí.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DA_NIELA: V autobuse stačí špičatá červená čepice s bílou bambulí na řidičovi - děckám se to líbí. A pro dospělé to znamená, že ten řidič možná není tak strašný mrzout.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Rok se pomalu chyli ke konci - vcera jsme si popovidali o platech a gratifikacich, absolvovali vynikajici veceri. Dnes trochu uklidime kancelar a udelame si fondue, zitra si vyjedeme na vylet po architektonickych zajimavostech do zasnezene Jury a potom uz nechame ten rok jenom v klidu doznit. Vsechny moje projekty jsem dodelal do faze kdy je na tahu nejaka treti strana, vsechny otevreny konce se nakonec podarilo rozmotat a uklidit, je to proste tak, jak to na konci roku ma byt :-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Prijela salina s ridickou v Grinchovske cepici, pulka lidi na zastavce se rozzarila.
    Fakt je to tak banalni?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pro všechny, kdo nemají rádi Vánoce:

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Pred dvema lety jsem si koupil takovej ten moderni vysavac na baterky. Asi pred dvema tejdnama zacal hur sat a obecne byl nejak na hovno. Jsem si rikal co je to za smejd, ze je to hned v prdeli. Dneska jsem v nem nasel zaseknutou fusekli...dost mu pomohlo ji vyndat
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: A jsi si jistá, že neříkal „zasouložíme“?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jestli mě nešálí sluch, tak František v Kouzelné školce právě řekl "tak to si všichni zasloužíme mrdalji".
    ACKO
    ACKO --- ---
    pobavil titulek na seznamu: Oskar Hes- Po StarDance bych chtěl hrát vraždícího maniaka
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    vařím segedín a do sluchátek mi jede DakhaBrakha. Jestli ještě někdy zavítaj do Čech, dolezu na koncert klidně po kolenou přes střepy, páč naživo to jsou ještě jjiný grády. Ale tuhle jednu píseň jsem teď asi potřebovala, ta je na míru, když jeden už chvílema má pocit, že se blíží čára ponoru: https://www.youtube.com/watch?v=4FUKLg-y1l0
    All stars in the sky are for you
    All songs in the world are for you
    Everybody is for you
    Everything's specially for you
    All the Universe is just for you

...tak teda jo, A BUDE LÍP, kurvaaleuž!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tahle fotka, šťastné české rodiny, co úspěšně zarotovala v Lidlu výprodeji šmuků.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Potesil balicek od kamaratky, ktora mi pri nedavnej debate, ze bych brala inkle loom, ponukla ten svoj. Tiez k nemu prihodila karetky a par dalsich veci, ktore nevyuzivala. A pobavili prihodene dalsie veci v balicku, nielen tie jedle. Vratane novych ponoziek, ktore splnaju vsetky moje ponozkove pravidla. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam