• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    NAVARA: já vím. A je to exkluzivní pro Japonsko.
    Ale nadšená být mohu, ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MULTICAT: Pouhých 12000,- bez poštovného přes nějaký freight forward z JP, co to klidně zdvojnásobí :)
    Ale dává ti to celkem rozpočet na naučení se keramiky :o

WACKO MARIA ONLINE STORE
    https://wackomaria-paradisetokyo.jp/detail/5548
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Mul oblíbenec NeckFace udělal nejlepší incense holder na světě. Chci! Incense pálim furt.

ALESH
    ALESH --- ---
    Zeptal jsem se ChatGPT, kdo zabil vic lidi:

Bůh: Desítky tisíc až miliony podle interpretace.
    Satan: Prakticky žádný přímý akt zabíjení není v Bibli připsán jemu.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Vrátný (model 60. léta + škoda všeho, co nevypiju) zdejšího punkového baráku (model výmalba z 1991 postačí) ověsil vrátnici světýlky, pouští koledy a rozdává cukroví.
    Klienti se mi do pracovny dostávají s umatlanou pusou a rozvernou náladou. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tahle reklama :))

What if I were the one to take your spot? Parking on Handicapped place #commercial #funny #subscribe
    https://youtu.be/retUHusHONE?si=F_NrOAhPE-LBQR1D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MOODYCAT: doufám, že máš Teslu :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Ze jsem dneska dostala vynadano, at neparkuju vyfukem k nemocnicni budove :)).
    EADENN
    EADENN --- ---
    Chcípla mi apple tužka. Nenabíjela se, nepřipojovala, ani v servisu ji nenahodili.. co lepšího než porouchanej pracovní nástroj za tři litry, když jste se vyndali z peněz na vánoce, že. Tak jsem si dnes řekl, že nemám co ztratit a jebnul s ní o stůl - a ona naskočila!
    Závan starých časů, kdy člověk bouchal do televize aby naskočil obraz, me like it.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Byli jsme s mužem v masně, plán byl trochu šunky pro děti a gothaj vcelku. Neprozřetelně jsem mu řekla "říkej ty, já mám hlad", prodavačkám vyskočily na hlavě anténky a už to jelo.

PS: Ten gothaj byl do bramborového salátu. Go! :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám novou zašívarnu!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DA_NIELA: hluboko pod čepicí je fakt, že ten člověk udělal něco milého a veselého pro ostatní a proto se ostatní usmějí.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DA_NIELA: V autobuse stačí špičatá červená čepice s bílou bambulí na řidičovi - děckám se to líbí. A pro dospělé to znamená, že ten řidič možná není tak strašný mrzout.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Rok se pomalu chyli ke konci - vcera jsme si popovidali o platech a gratifikacich, absolvovali vynikajici veceri. Dnes trochu uklidime kancelar a udelame si fondue, zitra si vyjedeme na vylet po architektonickych zajimavostech do zasnezene Jury a potom uz nechame ten rok jenom v klidu doznit. Vsechny moje projekty jsem dodelal do faze kdy je na tahu nejaka treti strana, vsechny otevreny konce se nakonec podarilo rozmotat a uklidit, je to proste tak, jak to na konci roku ma byt :-)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Prijela salina s ridickou v Grinchovske cepici, pulka lidi na zastavce se rozzarila.
    Fakt je to tak banalni?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pro všechny, kdo nemají rádi Vánoce:

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Pred dvema lety jsem si koupil takovej ten moderni vysavac na baterky. Asi pred dvema tejdnama zacal hur sat a obecne byl nejak na hovno. Jsem si rikal co je to za smejd, ze je to hned v prdeli. Dneska jsem v nem nasel zaseknutou fusekli...dost mu pomohlo ji vyndat
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ATUARFIK: A jsi si jistá, že neříkal „zasouložíme“?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jestli mě nešálí sluch, tak František v Kouzelné školce právě řekl "tak to si všichni zasloužíme mrdalji".
    ACKO
    ACKO --- ---
    pobavil titulek na seznamu: Oskar Hes- Po StarDance bych chtěl hrát vraždícího maniaka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam