• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Fakt mě pobavily hodinky za takový prachy. Tý mojí stránce, která věci bere čistě z hlediska užitečnosti, funkčnosti a praktičnosti naprosto uniká, k čemu může bejt taková věc dobrá. Moje Samsungy z druhý ruky za 1500,- totiž ukazujou úplně stejnej čas. Ale to platí obecně. K čemu sou káry od 750k Kč vejš, když jejich funkcí je odvézt mi prdel z bodu A do bodu B, což zvládne i můj ojetý vůz nižší střední třídy mi taky nikdy nebylo moc jasný.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Elektrïck Mann
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: to stoji urcite za navstevu. Me nejvic pobavily hodinky Karla Lagerfelda - ty jsou zlaty, ale neco tak vulgarniho by Mistr samozrejme nenosil, takze je nechal natrit na cerno. Od te doby AP samozrejme dela cerny keramicky hodinky ;)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jsem ve vaně!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: a že mi syn volal celý dojatý, že Ukrajinci, které doučuje, se mu složili na krásný dárek, který nečekal. Mám pocity, že děti prožívají ty pravé Vánoce už teď.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já jedu domů!
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Pobavilo: dneska jsme se při líbání zasekli piercingama v nose. Trvalo nám asi 3 minuty, se dostat od sebe... :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Že ty dcerčiny neshody ve škole nejsou tak vážné, když dostala tolik dárků a že je ještě děťátko, co si umí hrát.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Inventura dodelana, jedu domu a priste do prace az v lednu.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Při registraci do Národní technický knihovny sem poprvé použila ověření přes občanku v mobilu. Za mě 10/10.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    KURE: Tak v mazacim, ju? :-)
    KURE
    KURE --- ---
    NIAN85: ukááááž :)
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Jsem fakt sakra dobra! Dneska zadnej pochybovac v my hlave nema sanci. Prijemne prekvapit sama sebe, protoze jsem zapomnela, ze jsem neco uz pred rokem udelala, je pred Vanoci fakt super. Po dlouhe dobe se necitim jako impostor. Jo a sef mi neshodil vanocni ouska, naopak se mu k manazerskemu dress codu libila :-D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MOODYCAT: Taky!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Z hnutí ANO přišla odpověď od Patrika Nachera. „Z mého pohledu je to vysoká částka, ale nemohu se na to dívat jen z vlastní perspektivy,“ uvedl….

Tady uz se nedá dělat satira, ty politici si za to můžou sami…
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Bavi me ta bizarnost, ze mi nechutna maso, ale miluju tatarak.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    v dobe kdy me toho tesi fakt malo, tak komentar pod fotkama pocitace co jsem delal ve skupine watercooled PCs me opravdu hodne zahral u srdicka

KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: Vsak ja taky jedny mam :)..jen me staly normalni retail penize a vyletly na trojnasobek az za toho bitcoin boomu ve 2021 :)..ale nekupoval jsem je teda v tomhle muzeu..Tam bych se ale taky rad nekdy podival.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KOUDY: jj, nemam cas to ted cely skouknout ale to je to muzeum i hotel :)
    Pani nam rikala, ze maji mezi zakazniky nejenom ty hodne bohate, ale „i takove kteri si na to nasetri“ coz „neni takovy problem, protoze ty hodinky zacinaji uz na 20k CHF“.

Tyhle teda na prodej nejsou, to jsou ty co stojej kolem 800k CHF :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    BLOWUP: Tohohle? Zrovna na me vyskocilo video od nejakyho mladyho skatera.

DŘEL JSEM NA TO CELÝ ŽIVOT 📈 Chudý kluk z paneláku dnes koupil AP hodinky za 687.000 Kč
    https://www.youtube.com/watch?v=UYmkATs6Sdk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam