• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Tak prý to byl počítač pro maminku a ta byla z dárku dojatá. Ten cikán by jistě taky byl, ale dopadlo to tak, jak mělo.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tohle mne velmi potěšilo. Příspěvek jsem psala já. Jednoho místního jsem přesvědčila aby ho položil. Jenže nástupiště bylo plné místních squatterů a já musela odjet.

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    DRABICZ: Mě zase včera pobavila čistá psí radost z nové hračky, když Rita ležela na zádech a tu hračku si pohazovala ze strany na stranu a pak se na ní válela a pochrochtávala blahem xD Čistá a upřímná radost je prostě nej <3
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRABICZ: a vlastně i ta sebereflexe "já myslela, že jsem zlobila víc" ♥
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Čistá dětská radost - nejkrásnější emoce! Jsem hrozně rád, že jsem - tedy Ježíšek! - tomu mohl pomoci
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LEON_KOWALSKI: zajímavé podání ruky.
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    Tak G. fakt asi bude levak! Mam radost, levaku neni nikdy dost (a navic se potvrdi teorie o vlasove spirale).
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Gabi a Míša se zasnoubili!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT: Nakonec úplně tradičně v deset.
    A na ten nadšený zvuk, co si vydala u prvního darku budu vzpomínat ještě hodně dlouho <3
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    A jeste teda postromeckova session s mamá, kdy ostatni šli spát a my si dali flasku primitiva, pustili si queen live at wembley a kecali o zivote.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Ti to sice přeřvou, ale nepřesmrdí.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ENDER: Jeste radsi ne :) necham to jeste chvili archivovat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Seš si jistá?

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAKIHARA: To nepřebije ani armáda františků.
    ENDER
    ENDER --- ---
    KAKIHARA: Uz jsi ho otevrel?!? Mas video? :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mega pobavila mama, ktora je nestastna z mojej torty, ze sa jej moc nepaci. Mozno konecne uz buduci rok bude nejaka podla mojho vyberu. :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Surströmming pod stromečkem.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Od dětí jsem dostala obraz - koláž našich fotek. Jsem dojatá. A zase za to může on. ❤️
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dobu, kdy jsem měla dávat do pořádku mamčin obývák, abychom tam mohli oslavit Vánoce všichni spolu, jsem strávila v Poohří. I tak jsme se sourozenci plánovali, co všechno zvládnem, ale uklízet jsme začali až dneska. Je to ok, vlastně je to správně. V lednu to tu začneme vyklízet, takže tohle jsou poslední Vánoce u mamky doma, tudíž dává smysl, že je tu bordel – od její smrti jsme tu moc na nic nesáhli. Jako by tu byla. Večeře se připravuje; asi nebudeme jako za jejích časů začínat jíst v deset, ale tradici více či méně dodržíme. Všude možně po bytě jsme našli neotevřené balíčky z různých knihkupectví. Odhadem za dvě hodiny asi dostaneme úplně poslední dárky od maminky. S tou večeří fakt vůbec nepospícháme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam