• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    LORD_DE_SEIS: nemluví to čech?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    slovenskou hymnu jsem ještě nestrávila a právě mi byla naservírována Hymna Prahy 2. Tvl to už nepobírám vůbec. Naštěstí zde skutečně nehrozí earworm:
    VIDEO: Praha 2 má svůj unikát, hymnu Dvojka domov můj. Ohlasy jsou smíšené - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-2-hymna.A241217_173831_praha-zpravy_Ichuc
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LORD_DE_SEIS: Slováci už na to přišli. Musí se to přehrávat 1.5 rychlost a je to použitelné :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    tři rybníky za sebou a na každým byly jiný obrazy...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Don Elon sends his regards

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    K snídani si bouchnout nealko šampus pro ten pocit dekadence že šáňo k snídani byl bezva start dne. (překvapivě to neni hnusný, do rychlejch špuntů mělo daleko, a vlastně docela příjemný skoro-prosecco). Pak jsem chtěla uklízet, ale nějak to na mě padlo, takže ze šlofíku se staly čtyři hodiny totál vytuhnutí v Kobližím obležení a za chvíli pudu asi spát znova. Ale během toho spánku se mi celou dobu zdálo o uklízení, tak si řikám, že to se musí počítat :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Vsechno

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAR_TINA: Už tak použili všechny orchestry z celého Slovenska a najednou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: kdyby bratia chtěli, tak jim můžeme půjčit filharmonický orchestr, aby jim to nahrál.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: Je to velmi podobny beznymu nateru, jen jak je to husty po naneseni valeckem to ma hrubsi strukturu, pri naneseni stetcem to od normalniho nateru nepoznas.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Mě to přišlo jako fakt smuteční pochod. Těžký ruský!
    Эй, ухнем!
    Эй, ухнем!
    Ещё разик, ещё да раз!
    Эй, ухнем!
    Эй, ухнем!
    Ещё разик, ещё да раз!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    ERRTU: zcela souhlasím. Na začátku mi na mikrovteřinku naběhl Sajůz něrušímyj, úplně tělesná reakce. A teda komentáře nepřekvapily:

chaos, miestami nepočuť slová len chrčanie, a chlapský zbor , ako ruské národné piesne , už len balalajka chýba... ale to by museli doplatiť

Utahaný Alexandrovci z wishe. A ten nataženej durovej konec, tak to je příšernost.

Nová slovenská hymna 2025: Vypočujte si ju teraz 🎶🇸🇰
    https://www.youtube.com/watch?v=zlyy8n9LnsQ
    ENDER
    ENDER --- ---
    LUSINDA: Je to velmi podobny beznymu nateru, jen jak je to husty po naneseni valeckem to ma hrubsi strukturu, pri naneseni stetcem to od normalniho nateru nepoznas. Skrabat to nikdy nebudu, da se to i pretrit beznou barvou.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ENDER: a jakou má ten nátěr strukturu? Vypadá jak normální nátěr? Taky jsem nad ním uvažovala, ale bojím se aby to bylo normálně pretiratelny a šlo to i dobře škrábat.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ERRTU: Cetla jsem nejaky komentar, ktery to shrnul jako “hudebni doprovod v sovetskem filmu o SNP”… sounds about right.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU: Бурлаки на Волге
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam