Předpremiéra Teplouše (boží), a že v Oku maj dobrý točený nealko pivo.
A v nočce (kterou jsem nejela bůhvíjak dlouho, čili to mě těší taky) banda velmi mile rozjívenejch mlaďochů a bylo fajn sledovat, jak si na těch pár sedaček posedaj na klín podle toho, jako to vyjde a s kým zrovna vedou konverzaci, jedno jestli holka na klín klukovi, naopak, nebo libovolná jiná variace. Prostě to vůbec neřeší. A když o kus dál přistoupil asi-spolužák, tak se navzájem taky poobjímali všichni, aj hoši s hošima. A bylo strašně příjemný sledovat, jak i když se baví kolečko kluků kus dál od holek, tak... si spolu kámo prostě povídaj. Bez špetky takový tý namachýrkovanosti nebo nějakýho mačovství čí předvádění, který mi u pubertálních kluků přišlo tak nějak nevyhnutelný a u starších ročníků pořád dost častý. Prostě kluci, co si povídaj. Takhle příjemnou a navzdory piclosti a rozjívenosti zralou skupinovou dynamiku jsem neviděla hodně dlouho:)
Pak teda začali pět nějaký dost vtipný variace na lidovky, a to už mě parchanti nasrali:D pač prej "ztište to, pani se nám směje." Vám dám paňy, holoto:D