• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    U nás v práci to vždy vyhraje pan Ivan, letos mu táhmne na 83. S tím se nedá supeřit. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KURE: "Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší!?" křičel Johann Strauss a mlátil o stůl občanským průkazem?
    KURE
    KURE --- ---
    HEJSEK23: byl jsem pouhy divak :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KURE: a kdo vyhrál? Slepice nebo vejce?
    KURE
    KURE --- ---
    kolegove.
    právě proběhlo regulerní poměřování, kdo je starší :D
    ...už to začíná
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hedepy. Moje nová terapeutka je úžasná.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    Jeden z těch absurdních SNL skečů co mi vždy spolehlivě zlepší náladu

Dylan McDermott or Dermot Mulroney - SNL
    https://www.youtube.com/watch?v=XGqSn5Cnw74
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kriminalisté z odboru extremismu a terorismu pražské policie požádali Poslaneckou sněmovnu o vydání předsedy SPD Tomia Okamury. Podezřívají ho ze spáchání trestného činu podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod v souvislosti s loňskou billboardovou kampaní.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    "Policie požádala Sněmovnu o vydání Tomia Okamury"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Potěšila reakce Tadanobu Asano na Golden Globes když získal cenu za roli Kashigi Yabushige v Shogunovi.

#Shōgun's #TadanobuAsano is the most precious person at the #GoldenGlobes. It's official. #Shorts
    https://youtube.com/shorts/Pb_tGR3qm88?si=vcd6stNPVd4Owvr7
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak si pisu slovak ---

EMAET
    EMAET --- ---
    To mě až děsivě vystihuje.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Dnes jsem dostala předčasný dárek k narozeninám - prozření. Pro sebe od sebe. Nejlepší, co se mi mohlo letos stát.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Preplatek 20k na plynu.
    ALESH
    ALESH --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    HEJSEK23: "Jako kdyby měla ruská hymna dítě s Dvořákovou devátou, ale to se sjelo koksem"
    Ještě jsem ji neslyšel, ale zní to jako kdyby někdo vytvořil dokonalý produkt na tělo současnému Slovensku. Proč tedy tak silná slova? :-D
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    SPIKE411: to já vím, ale to nic nemění na možném střetu mezi mou představivostí a shlédnutou realizaci. Dějove to samozřejmě zcela sedí, avšak sedí mi to i pocitově - a z toho je ta má radost.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: On to taky původně napsal pro TV.

Neverwhere (novel) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Neverwhere_(novel)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Danko obhajoval novou úpravu státní hymny Nad Tatrou sa blýska, která byla představena veřejnosti na přelomu roku. „Co mi připadá trapné, aby nějaký Čech, šéf nějakého orchestru na jižní Moravě, Čech, si bral do úst naši hymnu,“ řekl Danko v diskusním pořadu televize TA3 V politice. „Je to hymna, kde je zachovaný text, jsou tam nové prvky. Proč by tam na závěr neměla být fujara, která je registrována v UNESCO a jsem na to hrdý?“ dodal.

Pilař na svém Facebooku uvedl, že nová verze slovenské hymny vstoupí do učebnic jako k dokonalosti dovedené nepochopení vokálně symfonické instrumentace. „Nejlépe bych ji popsal tak, jako by fanoušek metalu chtěl napsat něco ve stylu Pirátů z Karibiku. „Jo a za pikardský terciový závěr se z konzervatoře vyhazovalo už před 150 lety,“ dodal.

„Nutno uznat, že tahle hymna je vážně ‚ako žiadna iná‘,“ konstatoval Pilař. „A ten začátek! Jako kdyby měla ruská hymna dítě s Dvořákovou devátou, ale to se sjelo koksem,“ dodal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam