• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    HEJSEK23: "Jako kdyby měla ruská hymna dítě s Dvořákovou devátou, ale to se sjelo koksem"
    Ještě jsem ji neslyšel, ale zní to jako kdyby někdo vytvořil dokonalý produkt na tělo současnému Slovensku. Proč tedy tak silná slova? :-D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Danko obhajoval novou úpravu státní hymny Nad Tatrou sa blýska, která byla představena veřejnosti na přelomu roku. „Co mi připadá trapné, aby nějaký Čech, šéf nějakého orchestru na jižní Moravě, Čech, si bral do úst naši hymnu,“ řekl Danko v diskusním pořadu televize TA3 V politice. „Je to hymna, kde je zachovaný text, jsou tam nové prvky. Proč by tam na závěr neměla být fujara, která je registrována v UNESCO a jsem na to hrdý?“ dodal.

Pilař na svém Facebooku uvedl, že nová verze slovenské hymny vstoupí do učebnic jako k dokonalosti dovedené nepochopení vokálně symfonické instrumentace. „Nejlépe bych ji popsal tak, jako by fanoušek metalu chtěl napsat něco ve stylu Pirátů z Karibiku. „Jo a za pikardský terciový závěr se z konzervatoře vyhazovalo už před 150 lety,“ dodal.

„Nutno uznat, že tahle hymna je vážně ‚ako žiadna iná‘,“ konstatoval Pilař. „A ten začátek! Jako kdyby měla ruská hymna dítě s Dvořákovou devátou, ale to se sjelo koksem,“ dodal.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    dokoukala jsem seriál Neverwhere, který jsem dostala od Ježíška. Moc mě potěšilo, že je to jedna ze světlých výjimek, kdy mne film následující až po přečtené knize nezklamal, a teda markýz de Carabas je totálně k sežrání! (Jediné drobné zklamání je, že v Podlondýně jsou lidi nepřiměřeně čistí, ale jsem ochotna to v součtu velkoryse prominout)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Trvalo to sice skoro celej den, ale je nalozeno.
    Vitej kimcchi.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Růžový panter v Praze

VANEK
    VANEK --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: uz o tom byla reportáž. Byl tam viděn jeden blázen s dítětem :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Kéž by.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Prave jsem na dotaz turistu, jestli je na trase tramvaje Karlovo namesti odpovedela "I am sorry but I don't know where we are now let alone where we are going to." Jejich pohled byl plny ucasti. 🤣
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Koulujici se slecny u Narodniho divadla. :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jako ta bílá čivava, že jo? :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOUDY: Jako tam furt lidi chodej v takovjech davech? To je sileny..
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    zvuky sněžení na procházce. Vločky pozorované na rukávu černé hladké bundy.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Prave jsem jel v tomhle mrazu a snehu ve svem vyhratem kocarku kolem fronty snad 200 lidi, kteri cekali u nejakeho outletu a musel jsem pribrzdit a vyfotit si to..Uplne me to rozesmalo a chvilku jsem nechapal jestli se mi tenhle bizar nezdal.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: To by bylo hezké, ale ať dělám co dělám, vstávám furt takhle:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Mikulcova a Forejt v týmu a Puncochar se prerekne "gratuluji kluci... teda pardon, kluku a holko" :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEADSLUT: kdyby sisi nedegradoval alarm mohls kazdej den vstavat takhle! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak sem to nakonec slupnul za par dni jak malinu!
    zadejte si do guglu "squid game" je to i s tou rikankou ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Hahaha .)

How Far Can a Tesla Cybertruck ACTUALLY Tow? We Compare It To a Diesel Truck!
    https://youtu.be/HIs8zudJFzg?si=O-xRuwK7dXPMyxNZ
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DEADSLUT: to ja si umim predstavit celkem dobre - muze te postupne se zvysujici se hlasitosti jemne probudit, coz trva pomerne dlouho. Nebo ti dat ranu do palice zpusobujici infakrt, coz dost setri baterii :D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ...degrade my alarm experience. Degrade my alarm experience. Fakt by mě kurva zajímalo, jak si muj telefon moji běžnou alarm experience tyvole představuje :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam