• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tvl vono se to i množí...
    AIST
    AIST --- ---
    Včera jsem dokončil tisk a montáž vnitřního mechanismu pro chodící AT-AT ze Starwars. Strojek funguje skvěle a funguje ještě trochu líp po namazání vazelínou. Teď stačí dotisknout zbytek, koupit speciální motorek s převodovkou, LiPo akumulátor, step-up měnič na 12V, modul na nabíjení akumulátoru kde je potřeba vyměnit odpor pro snížení maximálního nabíjecí proudu, províst finální montáž a dárek pro synátora je hotovej :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: jako sup!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Koupila jsem dneska za plnou cenu prošlý pití? Možná. (Em… jo).

Udělala bych to znovu? Hell yeah!

SITH
    SITH --- ---
    Trump: "We're going to be changing the name of the Gulf of Mexico to the Gulf of America."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Stačí počkat...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cekaj nas fakt ctyri roky srandy :))

Zvolený prezident USA Donald Trump oznámil, že přejmenuje Mexický záliv na Americký záliv.

Uvedl také, že již jedná s panamskými úřady o Panamském průplavu, který hodlá vrátit pod kontrolu USA.

Trump: "Potřebujeme Grónsko pro účely národní bezpečnosti." Lidé ani nevědí, jestli na něj má Dánsko nějaké zákonné právo. Ale pokud ano, měli by se ho vzdát."
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LODBROG: idealni stav jak odstavit mamanka.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Nevěřím, že to paní fakt udělala a že to proběhlo takhle - ale stejně pobavilo :)

Tchyně řekla, že moje dcera potřebuje výchovnou. Tak jsem jí jednu pleskla - Médium.cz
    https://medium.seznam.cz/clanek/cesnekovabageta-tchyne-rekla-ze-moje-dcera-potrebuje-vychovnou-tak-jsem-ji-jednu-pleskla-110607
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dokopala som sa von na prechádzku už 2 večery v blbom počasí, aj keď sa mi fakt hodne nechcelo.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Podařilo se mi vyměnit ty zbylý nekompatibilní tonery za nové kompatibilní, takže zase tiskneme...ale teda, nehodila by se někomu magenta BCI-3eM?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    U nás v práci to vždy vyhraje pan Ivan, letos mu táhmne na 83. S tím se nedá supeřit. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KURE: "Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší!?" křičel Johann Strauss a mlátil o stůl občanským průkazem?
    KURE
    KURE --- ---
    HEJSEK23: byl jsem pouhy divak :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KURE: a kdo vyhrál? Slepice nebo vejce?
    KURE
    KURE --- ---
    kolegove.
    právě proběhlo regulerní poměřování, kdo je starší :D
    ...už to začíná
    RANDOM_NIGHT