• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    rozmontoval jsem skialpové boty na součástky a zjistil, které jsou rozbité - jednu mají v obchodě skladem za pár korun a druhou jsem měl schovanou ještě z doby koupě před 6 roky - příští víkend ve sněhu je zachráněn
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    HAR4NT: synovec :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARTI_SANKY: to neni informace, pokud se nedozvime, jestli si to uzival tvuj byvaly manzel, nebo jeho synovec!!!!!:P
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    KOPRETKA: To není informace, pokud se nedozvíme jestli mu jsou dva roky a nebo 30 let :-)
    Mého bývalého manžela učil jeho osmiletý synovec vařit a docela si to užíval.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Na transfúzce mě dnes napichovala mladá medička a druhá jí koukala pod ruce - jako bárbíny sice nevypadaly, ale obě pozorně sledovaly, co to se mnou dělá...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Konečně! synátor právě poprvé (sic za mého dohlížení) vaří večeři!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Pobavila kolegyne, ktery jsem si poslal na jeji mail formuli pro zjisteni licencniho cisla pocitace pres CMD, a ona mi poslala zpatky to cislo ;o)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Dneska sem pracovala z domova a v místní restauraci mi schovali vegetariánský jídlo z meníčka. A bylo skvělý.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem sehnal 2 odstiny sedivy akrylovy fixy :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: a two by fours uz navic ani nejsou two by fours:

ERRTU
    ERRTU --- ---
    KALIBAN: zadny tipy zadarmo nedavam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ERRTU: hele kde na ty diskotekove barbiny narazis? ve fronte na omegy v parizsky? :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    tvl ten Kobold, to je naprosto genialni vec, bez diskuze buh vysavacu, uplne miluju ho pouzivat!!!!:)
    Tohle mit doma jako malej, tak mi mati nemusi pripominat luxovani ani jednou, ten, kdo tenhle Werk sestrojil, by mel dostat Nobelovu cenu miru a Spravedlivy mezi narody!:))
    A jeste jsme ho dostali za odvoz se vsema nastavcema
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fotky slonů z pražské zoo dovádějících ve sněhu.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: wow! a najednou je mi zase deset! juch!
    Montezuma's Revenge on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/montezumas_revenge
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zaregistroval jsem po ctyricitce zajimavej ukaz. predvadeji se prede mnou diskotekove barbiny!
    ne, nemaji zajem o naky navazani kontaktu, komunikaci, buh chran pozvani nekam. jen se predvedou a pak po ocku sleduji jestli jsem si vsiml, jestli dostatecne slintam atd :D
    ne, fakt to neni o tom ze bych nejak s vekem zkrasnel nebo zatraktivnel. proste se ze me stal lakmusovy papirek jestli funguji i na fotry. zejmena kdyz si vezmu kabat tak to je uplne na jistotu.
    doplnim ze v jejich ignorovani se doslova rochnim :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Prave jsem se u kafe bavil s kolegou architektem kterej ma kancelar ve stejnym baraku jako my. On se specializoval na "rodinny domky" pro bohaty lidi - stavi je nejenom u nas ve Svycarsku, ale i ve Francii (jeho rodina odtamtud pochazi, nekdy pred dveste lety), na ostrove la Reunion, ale taky v USA, v Montane, v Kalifornii atd. Specializoval se na dreveny domy (s tim, ze treba na ty la Reunion jsou vlastne uvnitr ocelovy aby je neodnesl tajfun) atd. Prisla rec na to jak se lisej zpusoby staveni v tech ruznejch zemich a teda uz dlouho jsem se tak nepobavil :-) Nejlepsi je USA: ze se vsechno dela z two by four vi asi kazdej, ale to nemusi znamenat ze se tak neda postavit neco slusnyho. Problem jsou jejich stavebni predpisy: existuje tam predpis velkohube nazyvanej "International Building Code" podle kteryho se vicemene bez vyjimek musi stavet aby ta stavba byla zkolaudovatelna, a sice se kolauduje i kazdej mezikrok. Udajne ten predpis ale vyzaduje, ze parotesna zabrana musi byt umistena na vnejsi strane obvodovych zdi, na vnejsi strane tepelny izolace (ta je taky tema samo o sobe :-) - coz je i vysvetlenim pro fakt proc to skoro v kazdym baraku v USA to smrdi plisni :-) Na studeny strane jim to samozrejme kondenzuje o sto pero, a delat proti tomu nejde skoro nic, aniz by clovek riskoval ze mu to budto nezkolaudujou, nebo ze ho nekdo zazaluje. Neuveritelny :-)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam