• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Včera jsem přijel domů a syn má připraveno vše na uvaření a podávání večeře. Bez jsem se převlékl a umyl si ruce, dostal mladší na talíř tortillu a za chvilku já maso s rýží a zeleninou.
    Já ho někdy fakt žeru.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    rozmontoval jsem skialpové boty na součástky a zjistil, které jsou rozbité - jednu mají v obchodě skladem za pár korun a druhou jsem měl schovanou ještě z doby koupě před 6 roky - příští víkend ve sněhu je zachráněn
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    HAR4NT: synovec :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARTI_SANKY: to neni informace, pokud se nedozvime, jestli si to uzival tvuj byvaly manzel, nebo jeho synovec!!!!!:P
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    KOPRETKA: To není informace, pokud se nedozvíme jestli mu jsou dva roky a nebo 30 let :-)
    Mého bývalého manžela učil jeho osmiletý synovec vařit a docela si to užíval.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Na transfúzce mě dnes napichovala mladá medička a druhá jí koukala pod ruce - jako bárbíny sice nevypadaly, ale obě pozorně sledovaly, co to se mnou dělá...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Konečně! synátor právě poprvé (sic za mého dohlížení) vaří večeři!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Pobavila kolegyne, ktery jsem si poslal na jeji mail formuli pro zjisteni licencniho cisla pocitace pres CMD, a ona mi poslala zpatky to cislo ;o)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Dneska sem pracovala z domova a v místní restauraci mi schovali vegetariánský jídlo z meníčka. A bylo skvělý.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem sehnal 2 odstiny sedivy akrylovy fixy :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: a two by fours uz navic ani nejsou two by fours:

ERRTU
    ERRTU --- ---
    KALIBAN: zadny tipy zadarmo nedavam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ERRTU: hele kde na ty diskotekove barbiny narazis? ve fronte na omegy v parizsky? :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    tvl ten Kobold, to je naprosto genialni vec, bez diskuze buh vysavacu, uplne miluju ho pouzivat!!!!:)
    Tohle mit doma jako malej, tak mi mati nemusi pripominat luxovani ani jednou, ten, kdo tenhle Werk sestrojil, by mel dostat Nobelovu cenu miru a Spravedlivy mezi narody!:))
    A jeste jsme ho dostali za odvoz se vsema nastavcema
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Fotky slonů z pražské zoo dovádějících ve sněhu.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: wow! a najednou je mi zase deset! juch!
    Montezuma's Revenge on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/montezumas_revenge
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    zaregistroval jsem po ctyricitce zajimavej ukaz. predvadeji se prede mnou diskotekove barbiny!
    ne, nemaji zajem o naky navazani kontaktu, komunikaci, buh chran pozvani nekam. jen se predvedou a pak po ocku sleduji jestli jsem si vsiml, jestli dostatecne slintam atd :D
    ne, fakt to neni o tom ze bych nejak s vekem zkrasnel nebo zatraktivnel. proste se ze me stal lakmusovy papirek jestli funguji i na fotry. zejmena kdyz si vezmu kabat tak to je uplne na jistotu.
    doplnim ze v jejich ignorovani se doslova rochnim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam