• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALESH
    ALESH --- ---
    KARLOSK: myslim ze obecne je problem v lidech jako ty, kteri dokazi takhle plosne neavidet skupiny lidi, nebo cele narody.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: Tak mě jich taky líto není, ale ani to, ani tvoje mínusy nezměněj nic na tom, že materiál vhodnej tak na rotten.com je tady dost mimo.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KARLOSK: ti přeju, at se příšte narodíš v Rusku.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KARLOSK: víš když tě těší zabíjení lidí. Ono to prostě tak jednoduchý není, když tě doma čeká kulka a tam kde tě pošlou taky. Pochybuju, že ty kluci na frontě jsou nadšený, že tam musejí jít.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me potesilo ze mam id karlosk aka lsdmassacre uz leta v ignore od ty doby co si pral aby za kovidu chciplo co nejvic lidi a ocividne jsem dobre udelal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KARLOSK: ja teda rusákov rozhodne nemilujem a na drony som tiež prispel, ale takéto video vloží bez varovania do SFW klubu fakt len úplný chuj, nehnevaj sa.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KARLOSK: ty si blb. A netěší mě to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: No, ono je taky možný, že prostě jen nečekali něco takovýho v SFW auditku. Kromě AISTa, teda, to je fakt filcka a to eště křivdim filckám.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Massive Bluefin Tuna the Size of a Motorcycle Sells for $1.3 Million at a Japanese Fish Market"
    Massive Bluefin Tuna the Size of a Motorcycle Sells for $1.3 Million at a Japanese Fish Market | Smithsonian
    https://www.smithsonianmag.com/smart-news/massive-bluefin-tuna-the-size-of-a-motorcycle-sells-for-13-million-at-a-japanese-fish-market-180985799/

Říkám si, tak snad uvnitř v článku to budou mít přepočítané na nějaké rozumnější jednotky... a taky že jo!

"... the behemoth fish was about the same size as a motorcycle or an adult male grizzly bear."

(Nutno přiznat, že na začátku té věty to měli ještě na kg, ale to už by nebylo tak zábavné.)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ještě tři čepice a mám vystaráno (tak na týden :D )
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že Huml ještě pořád funguje a prodává nástroje :) teď jsem jel po letrch okolo a vykouzlilo mi to úsměv na tváři😊
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    A to se děje!! To se kurva děje!!! Teď se to děje!!! Kvůli těm zasraným ruským čurákům se tohle děje! Ne kurva netěší mě to.
    Doufám, že tebe potěšilo to milosrdenství druhé rány do hlavy po té, co držel vlastní střeva v ruce a že ho nenechali dlouze umírat.
    :-(
    ALESH
    ALESH --- ---
    Treti den v Alziru. Lide se na nas usmivaji, ptaji se jestli neco nepotrebujeme, v obchodech nam nuti zadarmo ovoce, zeleninu nebo bagety. Majitel hotelu v Tlemcenu kde dnes spime nas cele dopoledne provazel po meste. To jsem potreboval.
    AIST
    AIST --- ---
    Včera jsem si přebil mích prvních 100 nábojů :)
    KROJC
    KROJC --- ---
    ENDER: Já je našel v pytlíku se sádrou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: nikdy nezapomenu, kdyz do me sestricka pichla jehlu na klasickem odberu krve v nemocnici a rekla "a sakra, to bylo skrz". Malem jsem ji tam omdlel :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potesilo me, ze jsem asi zlikvidoval doma v kuchyni moly. Vzdycky litali a ja jich par odchytil a myslel jsem si, jak je redukuju. Pak jsem nasadil mololapku a kdyz jich tam bylo asi 40,vyhodil jsem ji a rikam si, ze je vyhráno, ale pro jistotu jsem dal dalsi, kdyz jich tam bylo asi 40,vyhodil jsem ji a znovu projel kuchyn a nasel v podstate sezrany fazole.
    Treti mololapka je uz tyden prazdna!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Lisa Eckhardt: "transformace muze v zenu je take velkou vyzvou: musite transformovat vasi nenavist vuci zenam v sebenenavist" :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    How the Grinch Stole Christmas - SNL
    https://www.youtube.com/watch?v=8MUB8saaHDg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam