• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ještě tři čepice a mám vystaráno (tak na týden :D )
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že Huml ještě pořád funguje a prodává nástroje :) teď jsem jel po letrch okolo a vykouzlilo mi to úsměv na tváři😊
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    A to se děje!! To se kurva děje!!! Teď se to děje!!! Kvůli těm zasraným ruským čurákům se tohle děje! Ne kurva netěší mě to.
    Doufám, že tebe potěšilo to milosrdenství druhé rány do hlavy po té, co držel vlastní střeva v ruce a že ho nenechali dlouze umírat.
    :-(
    ALESH
    ALESH --- ---
    Treti den v Alziru. Lide se na nas usmivaji, ptaji se jestli neco nepotrebujeme, v obchodech nam nuti zadarmo ovoce, zeleninu nebo bagety. Majitel hotelu v Tlemcenu kde dnes spime nas cele dopoledne provazel po meste. To jsem potreboval.
    AIST
    AIST --- ---
    Včera jsem si přebil mích prvních 100 nábojů :)
    KROJC
    KROJC --- ---
    ENDER: Já je našel v pytlíku se sádrou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: nikdy nezapomenu, kdyz do me sestricka pichla jehlu na klasickem odberu krve v nemocnici a rekla "a sakra, to bylo skrz". Malem jsem ji tam omdlel :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potesilo me, ze jsem asi zlikvidoval doma v kuchyni moly. Vzdycky litali a ja jich par odchytil a myslel jsem si, jak je redukuju. Pak jsem nasadil mololapku a kdyz jich tam bylo asi 40,vyhodil jsem ji a rikam si, ze je vyhráno, ale pro jistotu jsem dal dalsi, kdyz jich tam bylo asi 40,vyhodil jsem ji a znovu projel kuchyn a nasel v podstate sezrany fazole.
    Treti mololapka je uz tyden prazdna!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Lisa Eckhardt: "transformace muze v zenu je take velkou vyzvou: musite transformovat vasi nenavist vuci zenam v sebenenavist" :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    How the Grinch Stole Christmas - SNL
    https://www.youtube.com/watch?v=8MUB8saaHDg
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KOPRETKA: Šikovnej kluk.
    To někteří z nás neumíme doteďka, na prahu poloviny života.
    A možná už ani nemá cenu zkoušet se to učit :P
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARTI_SANKY: bude mu sedm, je o proti sestře trochu v tomhle pomalu.. ale ještě má tři roky před sebou. Zastávám názor, že v deseti letech se to dítě musí dokázat postarat o sebe komplet ve všem!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Včera jsem přijel domů a syn má připraveno vše na uvaření a podávání večeře. Bez jsem se převlékl a umyl si ruce, dostal mladší na talíř tortillu a za chvilku já maso s rýží a zeleninou.
    Já ho někdy fakt žeru.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    rozmontoval jsem skialpové boty na součástky a zjistil, které jsou rozbité - jednu mají v obchodě skladem za pár korun a druhou jsem měl schovanou ještě z doby koupě před 6 roky - příští víkend ve sněhu je zachráněn
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    HAR4NT: synovec :-D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARTI_SANKY: to neni informace, pokud se nedozvime, jestli si to uzival tvuj byvaly manzel, nebo jeho synovec!!!!!:P
    MARTI_SANKY
    MARTI_SANKY --- ---
    KOPRETKA: To není informace, pokud se nedozvíme jestli mu jsou dva roky a nebo 30 let :-)
    Mého bývalého manžela učil jeho osmiletý synovec vařit a docela si to užíval.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Na transfúzce mě dnes napichovala mladá medička a druhá jí koukala pod ruce - jako bárbíny sice nevypadaly, ale obě pozorně sledovaly, co to se mnou dělá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam