• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Celý dnešní večer. Nejlepší večer jaký mohl být. Zvláštní přijít do hospody plné lidí, protože přišli na koncert a znát tam nejméně půlku lidí. Asi znám docela hodně lidí. Mnoho mých světu jsou vlastně nějak spojený jejich hudbou. A bylo to úžasný a krásný. Jiný a stejný než za starých časů.
    Ach. To byl tak krásný večer
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    každejch čtrnáct dnů, co jdu z odběru plazmy, se zastavím v knihovně a za bůra koupím vyřazenou knížku.

teď tu mám Kukuřičné lidí, Guatemala woe
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KARLOSK: Já ti to odpouštím.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kamarád y Los Angeles odpověděl, a jsou s celou rodinou v pořádku. A taky napsal, že jsou "10 km od požáru" - jojo, už je to skoro dvacet let, ale jak jednou navštívíš Evropu, ovlivní tě to na furt. (Nebo si není jistý mou inteligencí a radši mi to převedl.) :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Debata o koších....je pátek!
    EADENN
    EADENN --- ---
    Že na letošní PGT přijedou Ashbury Heights.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Máme ,,VIP,, místa, protože se mu nějak podařilo koupit lístky po tom, co už bylo vyprodáno..!!

A celé to bylo super!
    SITH
    SITH --- ---
    někdo měl štěstí

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dnes mne pozdravila slečna, jediné pojítko můžou být akce s dětmi nebo nyx, takže pořád přemýšlím, kdo by to mohl být. Nicméně mne to potěšilo :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Zjistila sem, že se do knihovny v LibraryThing daj nahrávat knížky naskenováním ISBN přes mobil. Nefunguje to u všeho, ale je to pro mě fak game changer. domácím knihovnám zdar.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Nejlepsi damsky dychanek, probrano vsechno od deti po sukani, kimci prej epicky a dostala jsem domaci chleba. A zejtra pokracovani v jinym osazenstvu. Love it.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: ale jako ma to svoje hranice, fakt bych si uz rad odpocinul, ale ted nas zatahli na mistni svatbu, primo na parket. Pomoc.
    ALESH
    ALESH --- ---
    KARLOSK: myslim ze obecne je problem v lidech jako ty, kteri dokazi takhle plosne neavidet skupiny lidi, nebo cele narody.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: Tak mě jich taky líto není, ale ani to, ani tvoje mínusy nezměněj nic na tom, že materiál vhodnej tak na rotten.com je tady dost mimo.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KARLOSK: ti přeju, at se příšte narodíš v Rusku.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KARLOSK: víš když tě těší zabíjení lidí. Ono to prostě tak jednoduchý není, když tě doma čeká kulka a tam kde tě pošlou taky. Pochybuju, že ty kluci na frontě jsou nadšený, že tam musejí jít.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me potesilo ze mam id karlosk aka lsdmassacre uz leta v ignore od ty doby co si pral aby za kovidu chciplo co nejvic lidi a ocividne jsem dobre udelal.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KARLOSK: ja teda rusákov rozhodne nemilujem a na drony som tiež prispel, ale takéto video vloží bez varovania do SFW klubu fakt len úplný chuj, nehnevaj sa.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KARLOSK: ty si blb. A netěší mě to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: No, ono je taky možný, že prostě jen nečekali něco takovýho v SFW auditku. Kromě AISTa, teda, to je fakt filcka a to eště křivdim filckám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam