• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    MLIKARNA: ať pánovi s lagunou řekne, že na vlastní oči viděl, jak mu do toho skla vletěl pták a rozbil ho :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MLIKARNA: Úplně to vidím zhudebněné od Jahelky.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MLIKARNA: A pak ze sleknene erotické hracky nejsou nebezpecne. Mozna stesti, ze to schytala laguna a ne něčí hlava :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MLIKARNA: Představuju si tu reakci majitele. "Jakej č****k mi rozbil to sklo???"
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Příběhy který napsal sám život. Nedávno jsem byl na návštěvě u kámoše, kde parkovala takřka identická laguna, jako jsem před mnoha lety jezdil. Dnes v noci mi přišla následující zpráva:

"Ty vole, půlka ledna a už mám story roku.
    Víš jak jsi koukal u nás v ulici na tu Lagunu?
    Tak ta dneska parkuje u nás pod okny.
    A já ji právě rozbil čelní sklo skleněným dildem, který vylítlo oknem v patře, při vyklepávání peřiny.
    Dildo bez jedinýho škrábance, Laguna díru ve skle..."

Nebudu lhát, takhle sem se nenasmal ani nepamatuju a těším se na info, jak to vyřeší :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dokazal jsem dostat hru do steamu, aniz bych ji musel stahovat, ale mohl jsem ji nakopirovat ze staryho disku!!!
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---

Povedenej dortik, povedeny vegelasagne, damy, vegac...miluju!
    A dneska jsem krasna a netlusta:)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    IMG-20250118-162226
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GNSP

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    HONZA09: tyvole do dnešního dne (!) jsme tam vždycky zpívala "jsem sekáček svejch rodin"
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    To co vzniklo v ISM poté, co ZSIS sdílel fotku a příběh o poťáku :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Dnes se jede Lauberhorn a samozrejme je mozny se na nej podivat v televizi. To bylo mozny uz 1960, takhle se ten prenos tehdy realizoval.

Aufbau TV-Technik Lauberhorn (1960) | Hinter den Kulissen des Schweizer Fernsehens | SRF Archiv
    https://youtu.be/b85EtzYsJXY?si=0-bRphZiB31cZypk
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    googlu jeblo a hází mi německý reklamy

wunderbar
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Štěrčíkovité pískovce. Ňuňuňu!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Dneska mě potěšilo, že navzdory sporadickému užívání mluvené angličtiny v praxi posledních pár let mi nedělalo problém vyjádřit zfleku vše potřebné. Určitě s hromadou gramachyb, ale slovní zásoba mi nedělala problémy.
    Vlastně mě to překvapilo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Nemají je mít tak dlouhé, sami si za to mohou :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Když jsme byli se synem v jeho jedenácti letech zakládat mu účet a dostal k podpisu Podmínky a pak smlouvu, poctivě to slovo od slova četl a když mu něco nebylo jasné, kladl bankéři dotazy. Byla jsem na něj velmi pyšná! Chudákovi bankéři cukalo oko, protože jsme tam byli pozdě odpoledne a on už se těšil, jak vypadne.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pracovně: přišla nám do kanclu smečka techniků z baráku, že potřebují v serverovně změřit klimošky a vyčistit je.
    předložil jsem jim ndačko protože museli projít výrobou. samozřejmě, že si ten papír nikdo z nich nepřečetl.

takže moje následná hláška "výborně, takže teď když jste na nás převedli svůj veškery movitý i nemovitý majetek, můžeme jíž do té serverovny." s nima doslova nádherně cukla :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    BERRUNA:
    teskní po fjordech
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERRUNA: není mrtvý, jen si tak hoví :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já se ho snažila narovnat, ale on je tam přilepený :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ERRTU: a nebo prostě a jednoduše: odpočívá ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam