• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    KURE
    KURE --- ---
    ERRTU: měl moc zvědavejch dotazu.. ;)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BERRUNA: jasna odpoved, upravit podle situace:
    "nechtel si nechat dat injekci s ockovanim/nechtel abych se mu koukl do krku/zlobil v cekarne/ze pry ho ten teplomer studi...
    doufam ze s tebou takove problemy nebudou! "
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Drsné ztvárnění úmrtí ptáčka v dětské ordinaci :D každé dítě se ptá, za jakých okolností zemřel…

AIST
    AIST --- ---
    Včera mi z Hadexu přišli díly na motorizaci AT-AT. Chůze není ideální, ale dopředný pohyb tam je :) Ted to už jen vydrátovat a dárek pro synátora je hotovej :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Uplně mě neuklidňuje, že společnost, která za pět let od začátku covidu nedokázala zavést tu vysoce sofistikovanou technologii online schůzek, má na recepci strašně creepy AI robota, a vedle něj tabuli s křídou psaným "za 80 dní se spouští autonomní provoz vlaků na trati XY" :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Juu moje mateřské srdíčko je blažené...
    Syn, už asi deset minut sedi v pokoji a snaží se číst nahlas cosi, typuji na nějakou encyklopedii.. Už jsem se bála, že s tim čtením bude větší boj, ale konečně ho to začalo bavit!!!
    JONY
    JONY --- ---
    Pobavilo, že to není Onion :)

Longevity-Obsessed Tech Millionaire Discontinues De-Aging Drug Out of Concerns That It Aged Him
    https://gizmodo.com/longevity-obsessed-tech-millionaire-discontinues-de-aging-drug-out-of-concerns-that-it-aged-him-2000549377
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ISCH
    ISCH --- ---
    SPIKE411: Chodíš málo do sauny :D mně dárce pokreje tak 2-3 měsíce...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOOTCHA: 3000 Kč pro dobrovolné dárce krve (to jsem využil) plus 2000 Kč za absolvování nějakých preventivních vyšetření (to jsem zatím nevyužil).
    Dárci krve, plazmy, krevních destiček a kostní dřeně - VZP ČR
    https://www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevky/darci/darci-krve
    Rehabilitační aktivity - VZP ČR
    https://www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevky/prevence/rehabilitacni-aktivity

1000+500 se dá zas ušetřit třeba na dentální hygieně atd. :)

Klíčem bylo naučit se účtenky si hned "naskenovat" a uložit přes Google Drive, jinak jsem je vždycky poztrácel.
    A pak to jednoduše pošlu přes jejich aplikaci.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SPIKE411: na co to hrajes? Vzdyt je tam limit litr, ne?
    CUKI
    CUKI --- ---
    HOWKING: To je nová reklama na Českou Poštu? Protože realita je ještě mnohem horší.

Tady třeba musím dát pošťákovi devět hvězdiček z pěti, protože zazvonil a dokonce v ten samí den předal osobně lísteček. :-D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HOWKING: 🤣
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Potěšil a pobavil jsem Thaigrra :D
    AIST
    AIST --- ---
    Zásilka na Kubu byla odeslána z ČR hned druhý den po podání :) Snad to dojde dřív než za měsíc a nebudou mít problém obsahem balíku, kde je jídlo, léky a hračky pro děti...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Už se fakt tomu jenom směji...)) včera jsem teda ten kotel vyřešila a topím, ale právě jsem zjistila že mi protéká střecha!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Že mi VZP zase proplatí větší část saunování za minulý rok. 🙃
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    To je taková klasika 😃

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    vždy mě pobaví a potěší, když dostanu + paleček k nějakému aktuálnímu příspěvku a o chvíli později dostanu další + palečky od stejného člověka i k výrazně starším příspěvkům :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam