• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    UNUX
    UNUX --- ---
    UNUX
    UNUX --- ---
    EZOUN: HODNĚ HNUSNÝ AI
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    SALAMAN: Tu si nech spis u MD

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SALAMAN: Je skvělá.
    Skladatel Angelo Badalamenti zemřel na konci roku 2022. To tu taky proběhla vlna. :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALAMAN: Je to supr. Nečekal jsem, že je tam i humor... agent Cooper, krom toho, že je frajer, občas fakt vtipně zahlásí. A melodie mi v hlavě zní hned od probuzení, i když už jsem ji znal předtím.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    WEWERKA: Tak uz jen unor chybi :)

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ja si pamatuju, ze jsem Twin Peaks poprve sledoval kolem dvanacti a jeste jsem v te dobe paril na PC Dark Seed, takze super kombo. A "Fire walk with me" jsem sjizdel na VHSce taky porad.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    SALAMAN: good luck a virtuálně k tomu eště posílám svýho plyšáka:) strašně přeju, ať tě to ba:)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DEADSLUT: Já si z těch útržků vybavuju právě tu atmosféru napětí a strachu. Za chvíli jdu na to, nechal jsem si raději rozsvícenou lampičku.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Jo, to se mi to líbilo moc.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: A v dospělosti se ti to líbilo? Já si z toho pubertálního sledování pamatuju fakt hlavně tu tenzi a konstantní pocit děsu, eště sem tehdy v buse cestou do školy potkávala chlápka, kterej vypadal uplně jako Bob, a to mi nepřidalo:D Holt Most, zdroj hororovejch postaviček, od Lunetiků přes Boba až po tu bábu, která byla velkým důvodem pro kvalifikaci stalkingu jako trestnýho činu - moje fyzikářka ze základky. Yay:D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DEADSLUT: Já to viděla poprvé až v dospělosti a myslím, že v pubertě by se mi to nelíbilo.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    JARMIK: já na to koukala v pubertě a musela jsem si to z tý ČT2 nahrávat na videokazety a pouštět si to přes den, jak jsem byla posraná strachy... A znova jsem si to pustila až pár let zpátky, a uplně jsem čuměla, jak to je i strašná prdel, kterou jsem v tý dramatický pubertě vůbec nevnímala... takže ti/vám tenhle "popping the twin peaks cherry" zážitek hrozně přeju a malinko závidim:))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    autobahn od autopilota
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JARMIK: Jsem na tom stejně. Jeho filmy miluju, ale Twin Peaks jsem nikdy neviděl, pokud nepočítám těch pár útržků, co jsem zahlédl v televizi, než mě máma vyhnala do postele. Dnes je přesně ten večer, kdy to konečně rozkoukám :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Twin Peaks - pozdě, hodně pozdě, ale přece.

Ještě si pamatuju, jak všichni známí s vkusem se na ten seriál po převratu dívali. Já nikdy ne. Až teď, když byl Lynch ve zprávách, jsem si říkal, jaké to vlastně bylo? Pustli jsme si včera s ženou první díl a jsem okouzlen, nemůžem se odtrhnout.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsou to jen pětistovky, ale myslela jsem, že budou náročnější. I tak jsem si to užila a navíc mám plakát. A až ho budu mít kam nalepit, bude to ještě veselejší :)

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    A to se mi mezitím dělá v termaci kapustovy krém s chorizem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam