• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    BERRUNA: na přespání? nad tím jsem taky přemýšlela..)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Dobrý den,
    Vaše rezervace v Laichterově domě byla potvrzena!

JANEQ
    JANEQ --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Bývávalo super přijít domu zhulenej na desátou a koukat na horečku páteční noci. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vtipný, jak sme to měli každej jiný. Já nehulil, takže když sem přisel nad ránem na sračky z hospody, čuměl sem na Teletubbies.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Nejlepší bylo za mladých , hloubavých let přijít domů z večerního brka a zaseknout se na filmovým klubu na ČT 2.

Jo a mega pobavil dnešní sen, kdy se mi podařilo se vrátit o 20 let zpět - ty detaily např oblečení, batohu, minidisku a sluchátek co jsem doopravdy měl, byly neuvěřitelný. Takový sracky si ten mozek někde pamatuje :D
    SITH
    SITH --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Že jsem usnul v 11 a vstávám brzo :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    680K followers před vydáním jediného videa :)

The Brett Cooper Show | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=zW3s9ArVweA
    JONY
    JONY --- ---
    NICOLLETTE: tohle bylo tak 92, 93 nebo 94.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JONY: já mám navždycky s twin peaks spojený úterky ve 22hod. Ale to je skoro přesně 20 let zpátky, takže muselo jít o druhý uvedení na ČT.
    JONY
    JONY --- ---
    NICOLLETTE: pátek.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JONY: pátek?

Nebylo to úterý? Nebo to byl až ten rerun?
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    RIVEEK: Koukáme na to česky, podle hlasu jsou tam děsný šajby, nevím, zda jinak dělali dabing: pan Brzobohatý, paní Maciuchová, paní Kolářová a bůhví kdo ještě.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Google letenky mi defaultne planujou odlet na dovolenou z heliportu thomayerovy nemocnice. Mozna nechci vedet kam az ta AI pokrocila.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    posledni cca pul rok na scene herniho vyvoje.
    management: kdyz se vam nelibi woke temata v nasi hre, tak to nehrajte, hlasujte penezenkou, tss.
    hraci: *prestanou kupovat hry s woke tematikou, hlasuji penezenkou.
    management: neee, co jste to udelali, zavirame, vsechno jste znicili, vy netoleratni fasisti!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    zase se nenastartovala auto!

ALE já......!, já jsem už tak velká holka, že jsem si s tím poradila naprosto poprvé úplně sama! ale asi to bude i tím, že mě to auto vzalo na milost a začalo mě mít rádo!
    KURE
    KURE --- ---
    MICHELLEDANIELS: it takes one to know one ;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: a že zrovna italove :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Taliáni taky ne :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LUCIASHECK: Zamknij ryj i bierz mój hajs!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam