• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DEADSLUT: tak u nás záleží, jak dalece jsou schopni účastníci pochopit i přes několik upozornění, že mají mluvit na mikrofon. Dále je tu faktor vady řeči, kterých je v populaci požehnaně, intonace hlasu atd. Třeba u monologu (závěrečný řeči, různá vyjádření) to ještě jde, sice se to musí stejně hodně upravit a stejně poslechnout, ale práci to zlehčí, dialog je katastrofa. S tím přepisovačem (Bee) se nadělalo spoustu slávy, ale....Další je nepochopitelné (nebo mám podezření i pochopitelná) jednání ministerstva, že se dá zakázka na speciální program určený pro soudy, ale mají to třeba jenom soudy okresní (obvodní), ale krajské (městské) mají Lotus Notes, který pro to vůbec určený není a plynou z toho nekonečné problémy, není to intuitivní, takže problémy se zaučováním atd. Takže jsem zvědavá, co to zase zase bude. Hlavně k "ochotě" zdejší administrativy se cokoliv učit a to i mladí lidé, tak využiju každé možnosti se dovzdělat a být tím zaměstnancem, který zůstane.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MARKYSHA: taky jsem zkoušela nějakej přepisovač, jednou docela fungoval a práci mi ušetřil, podruhé se prostě rozhodl, že to je v polštině a odmítal mi dát jinej výstup než polskej přepis češtiny. Vtipný to bylo, o to nic, ale...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Víkend v Brně! Cena JCh a pak koncert v Kabinetě múz.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: tos mě potěšila, docela se bojím o práci :-) Zatím teda máme přepisovač, který je úplně na nic, protože zvukový záznam přepisuje způsobem, že když se řekne "podává obžalobu", tak to napsalo "ty vole, žába" :-))
    BSB
    BSB --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: íáčkem? já chci taky mail od iáčka! :-)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    LUSINDA: Trpaslíci sehráli významnou roli při formování pohádek, ale (aspoň podle Dysneyho) dnes se to už nesmí! :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mám chuť poslouchat muziku a tak brouzdám po YouTube, co si pustím a narážím na
    "White girl music"!
    To se dnes může? 😃

(nakonec hned třetí skladba Rihanna 😃)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Asi mi dneska přišel první mail psaný IAčkem.
    Jakože člověk, který chtěl posalt mail, si ho nechat napsat. Nebo je robot.

Tak to zatím využívat nebudu, výsledek je strašný.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    po příchodu z hospody jedině Noc s Andělem!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Potěšil tenhle seriál.

Exit (2019) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/732009-exit/prehled/
    VIDA
    VIDA --- ---
    Chystám se do nemocnice, tak sem si šla koupit literaturu.

Nevybrala sem dobře. Todle tam číst nemůžu, protože to by mě museli imrvére zašívat.

LIMETA
    LIMETA --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Klient mi právě poslal email a o minutu později mi napsal email, aby mi sdělil, že mi napsal email :-D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    JANEQ: to je nějaký kanál o zavařování?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jsem v peněžence našla zapomenutý litr. Se dost hodí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam