• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Syn byl celý rozhořčený, že si chtěl s učitelkou popovídat o etických aspektech Dnu trifidů, co chce napsat do čtenářáku a ona mu řekla, že je to na něj moc filosofický, že to nemůže chápat. Tak změnil názor a do čtenářáku chce napsat rozbor Na západní frontě klid.🤣 Nechápu obojí jsem četla ve třinácti taky a nikdo mi neříkal, že to nemám číst. Hlavně že spolužákovi schválí Kinga.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOPRETKA: a je ten týpek aspoň fešák😉
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ze života učitelky. Dnes mi přišel email od matky studenta, velmi opatrný, dlouhý, trochu v duchu "on už si to ve všech předmětech opravil". Ten kluk je suverénně nejlepší ze třídy, ale z hlavních písemek mu vždycky o zlomek bodu ujede čistá jednička, matka opatrně zjišťovala, jestli bych mu ty zlomky bodů nemohla jako zpětně přidat... Naštěstí se nemusím vázat čísly, takže na vysvědčení samozřejmě bude mít jedničku a já měla radost, že matce můžu odepsat, ať nejančí.
    My soušky jsme prosté duše, nám stačí k potěšení málo.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jdeme po dvoře se synem ze školy (jsou tu dílny, sklad), já ty chlapy znám už osm let, ale jen s jedním si tykám..
    potkáme jedno ,,mladíka,, ze skladu a synátor na něj: čau (on si tyká se všema a fakt udržuje s nimi dospělácké vztahy) nešel bys na pivo?
    typek: ty mě zveš na pivo jo?
    synátor: jo zvu, ale já si dám kofolu a ty si dáš pivo tady s mámou! Tak ve čtvrtek v sedm...
    N_I
    N_I --- ---
    novy kolo a opraveny fotak

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Muppet Songs: Debbie Harry - One Way or Another [HD]
    https://m.youtube.com/watch?v=e4VFgHJb77k&t=8s&pp=2AEIkAIB
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    I'm My Own Grandpa- Ray Stevens ( with family tree diagram)
    https://youtu.be/eYlJH81dSiw
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ERRTU: Viděla jsem lišku. Kdyžs napsal velryba, liška zmizela a vidím jen velrybu.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LODBROG: ne, ani když to řekl..
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: příběh pokračuje

SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    neomrzí :)

JONY
    JONY --- ---
    "Moje" ptactvo na krmítku dosáhlo dalšího levelu. Nejenže jsou vybíraví a jdí už jen slunečnice, ale teď už rovnou to co jim nechutná (vše ostatní) ostentativně z krmítka vyhazují ven.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dvě premiéry dneska, volal jsem na zelenou vlnu a vystoupil jsem na agro konferenci (s tématem kterýmu moc nerozumím) :D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    ERRTU: Až kdyžs to řekl :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsem jedinej kdo nevidi velrybu ale lisku z profilu, s klepetem pripravenym k uderu a pootevrenou pusou?

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tady je svět ještě v pořádku. Kutná Hora.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: ty vole žába, to potřebuju
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DEADSLUT: tak u nás záleží, jak dalece jsou schopni účastníci pochopit i přes několik upozornění, že mají mluvit na mikrofon. Dále je tu faktor vady řeči, kterých je v populaci požehnaně, intonace hlasu atd. Třeba u monologu (závěrečný řeči, různá vyjádření) to ještě jde, sice se to musí stejně hodně upravit a stejně poslechnout, ale práci to zlehčí, dialog je katastrofa. S tím přepisovačem (Bee) se nadělalo spoustu slávy, ale....Další je nepochopitelné (nebo mám podezření i pochopitelná) jednání ministerstva, že se dá zakázka na speciální program určený pro soudy, ale mají to třeba jenom soudy okresní (obvodní), ale krajské (městské) mají Lotus Notes, který pro to vůbec určený není a plynou z toho nekonečné problémy, není to intuitivní, takže problémy se zaučováním atd. Takže jsem zvědavá, co to zase zase bude. Hlavně k "ochotě" zdejší administrativy se cokoliv učit a to i mladí lidé, tak využiju každé možnosti se dovzdělat a být tím zaměstnancem, který zůstane.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MARKYSHA: taky jsem zkoušela nějakej přepisovač, jednou docela fungoval a práci mi ušetřil, podruhé se prostě rozhodl, že to je v polštině a odmítal mi dát jinej výstup než polskej přepis češtiny. Vtipný to bylo, o to nic, ale...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam