• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KOPRETKA: už se chystáš? Máte to za dvě hodiny... ;)

NELLAS: já byl creepy as fuck, když hrátky osudu zachtěly a já trávil skoro rok osm hodin denně (jasne, ze to je nadstřelený číslo trochu) se třemi slovenkami. Nejenže jsem začal mluvit slovensky, ale rovnou i východniarski a o tom, jak se nám sladily periody, raději nemluvím. :))

ATUARFIK: "nejančete, já nejsem učitelka, já jsem pedagog!"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Hlavne ze ji to netrigeruje. (Je na case naucit se mumlat si pod fousy neco madarsky.)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Mně přijde děsivé, jak lidi o půl generace až generaci níž mixují češtinu a angličtinu... každý máme něco.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    PISKVOR: ano
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Kdybys přepínala mezi církevní latinou a staroperštinou, a ještě u toho točila hlavou o 360 stupňů, bylo by to lepší?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Včera mi kolegyně sdělila, že jí moje přepínání mezi češtinou a slovenštinou přijde "tak nějak creepy" :D
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Pár z Německa chtěl dítě tmavé pleti. Ukrajinská klinika jim nabídla ‚afrobalíček‘ za příplatek
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARKYSHA: mnoo.. jako syn se strefil... Takže jsme se s typkem na sebe zase blbě zaculili a šel si každý po svém..)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já si pamatuju, jak jsem do čtenářáku napsala něco ve smyslu, ne těmito slovy, že Oněgin byl kretén, co neví co chce, Taťána unylá kráva, co jen fňuká a nejsympatičtější mi byla Olga, plná života. A že romantismus není můj šálek kávy. 🤣To jsem teda byla starší. Pořád se odhodlávám, že se na to vrhnu znova, už s životními zkušenostmi.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    _ANT_: hlavně může to nějak chápat, tak si o tom chce popovídat, co si o tom myslí někdo jiný. Já se taky ke knížkám pak vracela a zažívala "aha" momenty a koukala na to zas jinýma očima.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Ucitelka na ZS taky moc nepochopila, kdyz jsem do ctenarskyho deniku v 11 letech napsala uvahu u knize Pianista. Ja jsem ale vdecna za to, ze me rodice nechali vzdelavat se v ruznejch oborech uz od malicka. Mozna i diky tomu mam docela dobre nastavenej moralni kompas. Nebo jsem vzdycky byla proste jina, whatever.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Syn byl celý rozhořčený, že si chtěl s učitelkou popovídat o etických aspektech Dnu trifidů, co chce napsat do čtenářáku a ona mu řekla, že je to na něj moc filosofický, že to nemůže chápat. Tak změnil názor a do čtenářáku chce napsat rozbor Na západní frontě klid.🤣 Nechápu obojí jsem četla ve třinácti taky a nikdo mi neříkal, že to nemám číst. Hlavně že spolužákovi schválí Kinga.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOPRETKA: a je ten týpek aspoň fešák😉
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ze života učitelky. Dnes mi přišel email od matky studenta, velmi opatrný, dlouhý, trochu v duchu "on už si to ve všech předmětech opravil". Ten kluk je suverénně nejlepší ze třídy, ale z hlavních písemek mu vždycky o zlomek bodu ujede čistá jednička, matka opatrně zjišťovala, jestli bych mu ty zlomky bodů nemohla jako zpětně přidat... Naštěstí se nemusím vázat čísly, takže na vysvědčení samozřejmě bude mít jedničku a já měla radost, že matce můžu odepsat, ať nejančí.
    My soušky jsme prosté duše, nám stačí k potěšení málo.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jdeme po dvoře se synem ze školy (jsou tu dílny, sklad), já ty chlapy znám už osm let, ale jen s jedním si tykám..
    potkáme jedno ,,mladíka,, ze skladu a synátor na něj: čau (on si tyká se všema a fakt udržuje s nimi dospělácké vztahy) nešel bys na pivo?
    typek: ty mě zveš na pivo jo?
    synátor: jo zvu, ale já si dám kofolu a ty si dáš pivo tady s mámou! Tak ve čtvrtek v sedm...
    N_I
    N_I --- ---
    novy kolo a opraveny fotak

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Muppet Songs: Debbie Harry - One Way or Another [HD]
    https://m.youtube.com/watch?v=e4VFgHJb77k&t=8s&pp=2AEIkAIB
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    I'm My Own Grandpa- Ray Stevens ( with family tree diagram)
    https://youtu.be/eYlJH81dSiw
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ERRTU: Viděla jsem lišku. Kdyžs napsal velryba, liška zmizela a vidím jen velrybu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam