• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Syn odjel na lyžák,můžou mít odpoledne mobily, tak jsem řekla, ať mi občas napíše. Takže mi dnes přišla SMS:"Ahoj mami, tak jsem dnes lyžoval."
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jestliže jde slepý na rande,

může se zamilovat na první pohled? 🤓
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    poslouchala jsem o víkendu při vaření na ČRo druhý díl Šikmého kostela. Manžel mě vyrušil, protože něco potřeboval, a jak jsem byla myšlenkově ještě v Karvinné, tak jsem mu automaticky odpověděla s ostravskym přizvukem.

koukal na mě, rodilou Pražačku, dost překvapeně - holt dobrý hudební sluch má i svoje nevýhody :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Minulej rok jsem vlastně náhodou zastavil v městečku Carmel by the sea. Je to taková milionářská kolonie u San Franciska, strašně divná nálada, stepfordsky paničky a americký psycho v jednom. Jak jsem tam chodil kolem a koukal na ty baráky, říkal jsem si jak je to nepříjemný a divně umělý místo.

A nedávno jsem viděl seriál https://www.csfd.cz/film/67290-sedmilharky/prehled/ kterej je plnej extrémně nesympatickejch posh psycho lidí, nikdo tam není normální. A samozřejmě je to přesně z tohodle místa:D

Tak pokud nebudete mít zrovna cestu do tyhle lidský zoologický, dejte si aspoň tenhle seriál, je to skvělé obsazený.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Man With Suspended License Joins Court Zoom Call While Driving
    https://www.youtube.com/watch?v=j_-1CeYEwVY
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    Ze jsem stihnul zapad slunce na kopci

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě se mi splnil dlouholetý sen a zcela nečekaně!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MORIARTY: To se přeci nevylučuje - mládí strávíš s budoucími veterinářkami, elektroniku/IT - aby sis některou z nich i mohl dovolit na chov - se doučíš potom :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Nádherné překvapení, děkuji moc! ♡

FINSON
    FINSON --- ---
    LUSINDA: Wow, tak to je teda "girl power"!
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LUSINDA: kolik asi zvladala k snidani parku..🤔
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Dave Grohl má krásnou dceru, která zpívá líp než Cobain!
    ALL APOLOGIES - VIOLET GROHL | NIRVANA REUNION FIRE AID LA
    https://www.youtube.com/watch?v=KXHw8L9giow
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    LIMETA: píšu si jako poznámku pro příští život: žádná elektronika s jednou holkou ve třídě, veterinář!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRABICZ: To mi připomíná jednu školu v přírodě kdysi. Jednoho dne sme dostali k snídani párky a spolužačky se na to moc netvářily. V životě sem snad nesněd k snídani tolik párků.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: copak večer pokoj pro sebe, ale jídlo! Jeden z lyžáků nás jelo 5 kluků, ale stoly v jídelně byly po čtyřech. Takže na mne zbyly holky. A to bylo "já tohle nejím, mě tohle nechutná" prakticky u každého jídla, takže reakce byla "ukaž, dej to sem" a zatímco ostatní kluci byli věčně hladoví, já si nemohl stěžovat. Navíc, ke konci kursu pomalu ani na svah dojít :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že nás vybrali na ozdravný pobyt do Řecka. Nemůžu tomu uvěřit a jsem za to šťastná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam