• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DRABICZ: To mi připomíná jednu školu v přírodě kdysi. Jednoho dne sme dostali k snídani párky a spolužačky se na to moc netvářily. V životě sem snad nesněd k snídani tolik párků.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ATUARFIK: copak večer pokoj pro sebe, ale jídlo! Jeden z lyžáků nás jelo 5 kluků, ale stoly v jídelně byly po čtyřech. Takže na mne zbyly holky. A to bylo "já tohle nejím, mě tohle nechutná" prakticky u každého jídla, takže reakce byla "ukaž, dej to sem" a zatímco ostatní kluci byli věčně hladoví, já si nemohl stěžovat. Navíc, ke konci kursu pomalu ani na svah dojít :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že nás vybrali na ozdravný pobyt do Řecka. Nemůžu tomu uvěřit a jsem za to šťastná.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Takova hezka twitterova sumarizace posledniho tydne v USA :D

FINSON
    FINSON --- ---
    ATUARFIK: No, "klid"... podle mě se vrátí pořádně unavenej.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LIMETA: Akorát teď okolo sebe bude mít samý krávy :/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: Celý den na svahu s pětadvaceti holkama a večer klid sám pro sebe. Šikulka!
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Pokoj dostal sám pro sebe. Vybral obor veterinářství a vybral si dobře. :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Synovec dnes odjel se svou třídou na hory. Byl jediný kluk vedle 25 spolužaček.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    po několika dnech se vrátím domů a místo manžela tu najdu animovaný seriál. Potěšil mne (po staré zlomenině zápěstí nemůžu pracovat se sekerou, takže naštípané třísky ocením) a pobavil : v poslední době jsem totiž souhrou okolností prodělala několik komických neúspěšných zatápění v krbu. Tak jsem si to teď užila, netápala jsem ani trochu a kouzelné teplo se záhy rozlilo domem. Amen.

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ALDEMIK: Nebo naopak, klika, že takový plečky stihl dorazit, než bys stihla v nich bídně zahynout.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Nový gramofon. Konečně si poslechnu všechny svoje desky bez toho, abych na nějakym starym polorozbitym kramu musel štelovat správnou polohu jacka aby to nechrčelo a nepadalo volume.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Myslím, že by to mělo silný potenciál i u nás...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: to je skvělý, jak bych si to užila🤣
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V anglosaském světě běží na plné obrátky valentýnská akce "vykastrujte bejvalýho / bejvalou". Několik spolků každý den zveřejňuje dlouhé seznamy toulavých kocourů a koček, které odlovili, vykastrovali a vypustili zpátky. Náklady hradí veřejnost, pošlete danou částku a výměnou toho kocoura nebo kočku pojmenují podle vašeho / vaší ex. Konečně správná oslava svatého Valentýna!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Nejdřív mě dost naštvalo, že jsem při marném čekání vymrzla, ale při následném pohledu do systému musím uznat, že tenhle borec, co zvládl za 3 hodiny zničit 2 autobusy, je highlight mého pátku.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Pod srdíčkem čokoládový lízátko. Lidí jsou hodní. A to, že si tohle uvědomuju čím dál víc mě fakt hodně těší :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Popiste tremi slovy pozici Scrum Master:
    "> /dev/null"

to zas bude mrzeni...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :) jak je prasatko rado, ze ho zachranili
    JONY
    JONY --- ---
    Onion: FBI Uncovers Al-Qaeda Plot To Just Sit Back And Enjoy Collapse Of United States.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam